![]() |
Ekvivalent "nabava.net" u Slo/At/Ita
Zna li tko za kakve ekvivalent stranice "nabava.net" za Sloveniju, Austriju i Italiju?
EDIT by mod: Dosta ljudi bi od ovog moglo imati koristi pa sam stavio temu kao sticky Evo dućana po EU. Slovenija: UK: Austrija: Njemacka: Naknadno ću stavljat nove stranice. |
Ovo ti je link za Sloveniju, vjerojatno ima još sličnih portala, ali na ovom i sam pogledam kada me nešto interesira kod susjeda: LINK
|
buy.fudzilla.com
|
Ceneje.si nemoj ni gledati osim za mainstream / skuplje trgovine. Oni ne rade na principu nabava.net nego ocekuju da ce trgovine njima placati da ih ovi uvrste.
Radije pitaj lokalce za dobre trgovine oko mjeata gdje ides. |
Citiraj:
Kažu u Satrurnu, dostava besplatna za EU. Pretpopstavljam da to od sutra vrijedi i za nas? I nema carine, jel tako? A što je onda sa garancijom? Kak to misliš da pitam lokalce? Na cesti? Mislim da ja nisam takav spontani tip. Ja bi se unaprijed pripremio. Inače idem sl. mjesec u Ljubljanju, a u 8. u Graz. Pa sam mislio malo pogledati. Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://geizhals.at/ ovo ti je za Austriju, a možeš na stranici u gornjem lijevom kutu odabrati za Njemaču ili za EU (tj. prikazuje cijene za Njemačku, Austriju, Poljsku i UK)
|
Citiraj:
Tech Trade (imaš 2 različita) Mlacom EnaA (web, nemaju izložbeni prostor) mimovrste (web, nemaju izložbeni prostor) nakupovanje.net (web, nemaju izložbeni prostor) Sto se tice cijena, Slovenija ti nije jeftina. Ne isplati se kupovati, pogotovo sad kad nema povrata poreza. Njemacka je puno jeftinija za sve. Citiraj:
|
Trebalo bi napraviti i listu trgovina iz EU koje šalju u Hrvatsku. Onako kad netko pronađe samo zaljepi ime i okvirnu cijenu dostave.
|
Citiraj:
|
|
|
Kaj se sad onda može bez brige naručit mobitel za 500€ iz Njemačke bez da platiš išta osim poštarine?
|
Yep
|
a njuškalo .de, .at, .si? koji su najbolji oglasnici (rabljena roba) osim ebaya?
thx |
|
Što se Poljske tiče, ekvivalent nabava.net je http://www.ceneo.pl/
|
Jel zna netko kakvu talijansku tražilicu možda?:goood:
|
idealo.it
|
fali vam trovaprezzi.it
|
Alzo, ja, za Dojčland :D
preis.de preissuchmaschine.de (vrijedi i za .at i .ch) geizkragen.de preisroboter.de ciao.de preisvergleich.de |
Mala obavijest. Od danas je porez u Italiji (IVA) povecan za 1% i sada iznosi 22%.
|
Ionako više nema povrata IVE pa ti je svejedno koliki je. Još uvijek je manji od našeg.
|
Nije svejedno,jer su proizvodi skuplji za 1% :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeli zna tko stranicu kao nabavanet za BiH?
|
Je li se isplati naručivati elektroničku opremu iz neke od susjednih zemalja EU? Kupujem laptop, a kako smo dio EU, zanima me može li se kako uštedjeti ako naručujem izvana.
|
Najčešće te ubije cijena dostave.
|
Da, razliku u cijeni ubije skupa dostava + je klimava garancija
Ali mislim da se isplati kupovat sad u BiH jer se od njih još može dobit povrat poreza Volio bi ako može netko stavit kakav link ekvivalentan nabavi.net za BiH jer ja nisam našao nigdje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:49. |