![]() |
Nvidia GeForce v320.49 Beta koja je postala WHQL Driver
Citiraj:
http://www.geforce.co.uk/drivers/results/63159 |
Ceka se feedback od ekipe da vidimo jel grafe krepavaju i dalje jos par dana pa onda snimam. Za sad su overall super samo u bfu i dalje nije bas bajno, tj znaju se dogadati framedropovi.
|
nek krepa bmk, zato postoji gara :D
|
Svejedno mi nije u cilju da mi krepa grafa. Ugl sto dalje citam feedback na forums.geforce izgleda da su i ovi driveri fail. Zadnji normalni su 314.22 i ne kuzim za koji k njih nisu moddali i doradili nego isli popravljati 320.18 koji su smece. Gamad...
|
Citiraj:
|
jesam odmah, odlično :D
|
Citiraj:
|
Driveri danas detaljno istestirani na Metro 2033, Metro Last Light, Call of Pripyat i jedna misija u Battlefield 3 SP. cca 4 sata. OC-ane postavke u MSI afterburneru koje imam već godinu dana, sve radi osim u Last Light gdje sam jednom doživio kreš drivera, ali ne OC-ana radi ko podmazana. Temperature i bučnost coolera su kao i prije, bez promjena.
Odlični driveri. |
Znaci da ne valjaju cim je OCanu ruse sto je bugu driverima na koji se mnogi zale da se grafe odmah ruse ako su klokane.Meni osobno ovi driveri nisu nis posebno tj polu proizvod i danas ili sutra trebaju izaci novi whql.
|
OC-anu ruši samo Last Light. Sve ostale lijepo rade.
|
jeste probali 326.01 WHQL?
kolko sam ja skuzio radi na Win7, a ne samo Win8 za koji su officiali napravljeni :stoopid:? kazu dosta dobro za njih. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379973 :chears: |
Ak se ne varam to su napravljeni prvenstveno za win8.1 - al ak radi na njima, onda radi i na sedmici :)
|
Citiraj:
|
Kako vec 326 WHQL ako su danas tek pustil GeForce 320.49 Driver WHQL http://www.nvidia.com/content/Driver...ecommended.jpg .. ja sam na njima tj beti.
|
Citiraj:
nabrzinu sam probao ga nac na nvidia stranicama i nisam uspio :stoopid:. u svakom slucaju ono je sluzbeno tamo jer manuelG il kak se vec zove je nvidia rep. :chears: |
Ja uvijek bacim oko ovdje > Advanced Driver Search
i odmah znam sta i kad je izaslo jer se odmah vidi cijela lista drivera. Ovo je ocito neki leak koji ce bit službeni kroz par dana |
Citiraj:
nije leak ak je manualg stavio link (1. post). u svakom slucaju javite ak ko proba. bas me interesira kak sad stvari stoje. poz |
sad su izdali whql koji je ubiti neki dan beta bio
bas su idiotni postlai moram rec, mogli su bar 320.50 nazvat whql |
:D .49 iz bete u WHQL u 2 dana :D
|
|
Nino, jel to osmica ili w7?
Edit: ehh...godine, godine:D thx ;) |
pise w7 64bit
|
Pa ovi iz nvidije stvarno nemaju srama. Prvo izbace piece of shit aka 320.18, pobiju masu grafi i sjebu jos vise windowsa ( ukljucujuci i moje), onda izbace poluproizvod aka .49 s kojim su popravili nesto a smrdali nest drugo, sad taj poluproizvod preimenuju u pazi WHQL i prst u uho jer su ljudi ovce.Svaka cast...
|
Pa kao da su oni stavili WHQL. To se javi Microsoftu!
|
(krivi post, sry)
|
Ne jebite, driveri su OK. Bolji nego .18 :D
BTW, kako su driveri uspjeli sjebat windowse :D ? |
Kako ? tako sto kad sam ih snimio imao sam lightshow na monitoru odmah poslje restarta a posto mi je system restore iskljucen a driver sweeper nije imao efetka morao sam dizati nove winse i sad je ok sa .49.
|
Citiraj:
lijepo image sa clonezilla-om jednom mjesecno i deri :kafa:. jesam reko da necu pametovat :D. :chears: |
Ovi driveri meni smrznu računalo nakon nekog vremena. Probao sam reinstalirati ali nema tu pomoći. Morao sam se vratit na 320.18 :(
|
Citiraj:
No nema pomoći oko toga. Čovik ne vjeruje u backup image. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:02. |