![]() |
FX 5500 PCI 256MB na ponudi harver
'
U toku je nevidjena skoro pa Chat brzina postanja na neobicnu ponudu na Hardver HR-u. FX 5500 PCI 256MB : http://groups.google.com/group/hr.po...c370390441b4e4 |
Čiji je ovo desktop kaj je biser stavio kao rezultat http://img96.imageshack.us/img96/5307/dhladmin3rg.gif
Ono tenkre do daske :rolleyes: |
Citiraj:
:) |
Desktopu ništa ne fali čini mi se da Fleks ima takava desktop.
Tnkre se odnosilo na tipa koji prodaje karticu za 900kn i još si sam daje ponude za zamjenu:clap: |
Citiraj:
|
Dobra mi je i moja Riva TNT PCI kolko mi treba (citaj:nikad), jos
nisam uspio sjebat bios graficke, a nadam se da i necu. Al dat 900kn za to smece...steta tog rama sto je navaljen na to sranje od chipa. Stavio sam je na Tantalove muke overclocking na 523 MHz temp. 37 C 3Dmark05 score 11200 gola brijacina decki, pali i zari pa to je PCI hammer, latencija gotovo nula ili manja. Ta dva komentara su mi najbolja, idu mi suze na oci do smijeha. Jel uopce moguce da se tolika hrpa debila skupi na jednom mjestu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Cak i mislim da je to fleksov desktop koji je on stavljo kad je kupio le |
Citiraj:
Zato mu i piše na glavnom ekranu 3dmarka 03 a reza je od 05...:p I dole u dnu ekrana gdije su otvoreni programi piše 03. Ili si mislio na sam desktop? |
Citiraj:
1 Onak veliki prozor s scoreom ima 03 a 05 ima manji makar je frajer napiso 05 te je score editiro editirana je i informacija o kartici i procu 2. ko sto si ti reko na taskbaru se iscitava 03 |
Citiraj:
|
Ma to su samo newsi-znalo je tamo biti i triput luđih stvari:D
|
LOL, pa ovo je fleksov desktop :D
A budala se igrala u paintu :D |
Možda se to Fleks zajebava:D
|
bash je zabavan.
|
Citiraj:
|
Zakaj se meni kad stisnem na link otvori stranica od microsofta:confused:
|
|
Kakav sad microsoft i vjesnik vas spopali
Link je popravljen a prije toga nije vodio ni na jedno:smoke: |
pa lepo ti kazem, kliknem na link 10 puta u 10 tabova, i otvori mi 10 vjesnika online. :D
evo probaj |
Bog te pitaj kavog ti smeća imaš sa IE-om
|
Tko god bio foto obrada mu bash i ne lezi!!!!:D
|
omg dobri su mi likovi ono neam rijeci
|
|
Kaj se odma pjeniš. Ljepo ti velim da me link redircto na microsoftovu stranicu
Sad radi normalno |
Citiraj:
|