![]() |
Jedna od gresaka u Firefox-u
Da li se kada Vama desilo nesto ovako s FF-om ili nes' slicno.
Dakle, kada u adresar bar, upisem pocetno slovo neke stranice na kojoj sam vec bilo, npr. nas forum. Dakle slovo "P", ispade me nekad ovako slika u attachajlu. Ne otvori mi forum vec neku sasvim lijevu stranicu. :confused: |
Slika
|
Neznam, ja sam do sada otkrio 2 bug-a,1. je taj da kad npr upišem www.pc i on odma izbaci jer sam prije bio na www.pcekspert.com i ja to stisnem i onda on nastavi tražiti www.pc tj adress bar se ne mjenja:confused: <- ovo nije svaki put... a 2nd je to da mi nakon 2-3 mj. svi bookmarkovi nestanu neznam iz kojeg razloga!!:mad: :( :confused:
|
ovo sa bookmarkovima se i meni dogodilo, jel zna neko razlog?
e btw. neda mi se tražit- di firefox sprema bookmarkove?:confused: |
I meni su se izbrisali bookmarksi a imao sam ih puno i sve ošlo. Ima kakav patch da mi se opet ne zbrišu.
|
Možda negdje u my documentsu?:confused:
|
Skinite si fire tune i napravite backup profila. Gdje ih sprema nemam pojma jer sam sve prerovo ali bookmarke nisam našo
|
Citiraj:
nema da ga j****!:fuming: |
C:\Documents and Settings\korisnik(username)\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\kn0b7keo.default\
|
Citiraj:
fala.:) |
:beer:
|
O bože, jednostavno odete na Bookmarks/menage/File/export. I staviš gdje hočeš.
A ovo s ukucavanjem adresa: pa normalno, moraš sa kursorom (strelica "dolje" na tipkovnici) otiči na ponuđenu stranicu pa tek onda po enteru. |
? :confused: Pa ja kliknem na tu adresu i odem u drugi tab i ona se ne promijeni nego mi izbaci page not found ili neku ljevu:rambo:
|
Citiraj:
Da, jedino tako. Ukucas slovo pa strelicom dolje na zeljenu adresu ili misem pa po enteru. Ali ipak to je jedna od mana FF-a. Nadam se da ce se to s vremenom rijesiti u novim verizijama FF-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
FF je najbolji nisam imao nikakvih problema sve do kad mi su se izbrisali bookmarksi inace sve 5:clap:
|
Jedno pitanjce
Da li se smije obrisati one cache fajlove, jer se toga vec dosta nakupilo, ovdje? C:\Documents and Settings\korisnik\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2seoz67p.default\Cache |
Firefox-Tools-Options-Privacy-Cache, pa click na "Clear". A možeš odatle i cookie-je, te history i saved passwords obrisati. Bezbolnije je tako, nego drito s diska.
|
Citiraj:
|
Pa, probaj to backupirati (zipuj u neki temp), pa obrisati. Ako ti FF radi poslije toga, pobriši backup.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |