![]() |
Socket A hladenje
Kaj bi bolje hladilo mobilca 2500+ OC na 2400Mhz, 1.75V
ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 TC ili THERMALTAKE Silent Boost Cijena nije vazna Performans je vazan |
artic cooling ti preporučam jedino ak napraviš mod, inače ne.
|
Citiraj:
Nisam upoznat...Overvolt da se brže vrti, ili? Ja ti preporučam Zalmana 7000 AlCu. Mrak. Ja imam 7000CU. Barton @1,8V (2420 mhz) full load 50 C @ 2000-2100 rpm :) |
taj cooler ima automatsku regulaciju brzine vrtnje koja je zakurac!:fuming:
ima od 1400-2800RPM a on meni na temp 58°C radi na 2000RPM!!!:fuming: no dobro, ovak imaš dvije žice koje ulaze u rebra (di je senzor) to odežeš sa škarama i spojiš ih (jednu s drugom) tak da ti radi na max RPM i hladi ko bog. ak na 2800RPM hladi 3500+... think about it...:) |
Citiraj:
|
Nikakav mod tu ne pomaze zalman 7000cu i miran si a osim toga ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 TC kada ga modaš cuje se ko avion kaj ne :beer:
|
Citiraj:
Kolko ti drži proc na MAX Rpm u full loadu? |
Alpha PAL8045+vent po želji:)
|
sa athlonom xp 2400+ 45-46°C sa jako malo paste (jedva da je ima) s tim da je spojen na 9.5V radi na 3000RPM.
istina zalman bi bio najbolji, aj ovaj za toliko love koliko košta je skroz ok. |
Citiraj:
to i je i nije puno. |
cuj ja bi uzeo zalman ali nemam para mene zanima koji bi cooler bolje hladio od ono dvoje ?
|
Silent boost je jeftiniji od zalmana za 20kn
|
Citiraj:
naravno u mod...;) |
ali frend ce mi prodati TT silent boost za 70 kn, a AC Copper Silent 2 TC kosta 80 kn.
Zato me zanima koji od ova dva coolera bolje hladi ? |
mislim da AC sa modom.
|
Alpha PAL8045+vent po želji@Rendula ti dobro veli. Ja sam nekad imao isti al 60-tku na svom starom mobilcu. Tih je a hladi odlično. Zamjenilo ga je samo vodeno.
|
a koliko kosta Alpha PAL8045 ? i gdje mogu to kupiti
|
Uzmi tog silent boosta, dobar je.
Ako imaš malo strpljenja i volje ispoliraj ga i onda uz AS5 ili ceramique pastu postaje vrlo dobar. Ima i dosta dobru kopču. |
Citiraj:
|
:mad: aaaa frend mi je rekao da ipak nece prodati cooler :(
Pa dali bi mi mogli preporuciti neki cooler za max. max. 150 Kn da bi hladilo onog mobilca |
|
e da jos nesto vent mora biti max. 80mm inace mi nece stati :(
|
ak je zalman o bodova onda
ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 TC rev. 2.0, SE:beer: |
Vec sam par puta to rekao.
Silent Boost je smece !!!! Slabo hladi ! Zaboravi. Ja imam vodeno i nemrem tocno procijeniti kako treba hladiti neki zracni ali se sjecam da mi je Spire Facon Rock II definitivno bio bolji nego govance kod frenda. Polirali smo mu ga s v.b papriom na 2000 pa je valjda bolje. Moram ga bas pitati koliko je C manje. Pozdrav ! |
inače ovaj articov je jači od falcon rocka II.
|
Ja ne znam koje je bolje , jer nisam probao arctic cooling , ali Falcon Rock je stvarno odlican i hladi predobro ako se uzme u obzir cijena .
|
falcon rock II hladi do 3200+ a artic 3500+, pa onda koji je bolji?:smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neznam zašto ste uzjašili na taj mod AC. Imaš obični AC uz koji dobiješ i potenciometar koji se montira na stražnju stranu kućišta. I bog te veselio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |