![]() |
AMD A10-6800K i 6700 - Richland na testu
Testirali smo nove APU-e.
|
Citiraj:
|
]Zgodno no ne pretjerano bolje u odnosu na prošlu generaciju. Briju ko i Intel, slobodno preskočiti svako drugo izdanje :D
|
Citiraj:
Ja cu ovo preskociti... nije mi zanimljivo, cini mi se kao naklokani Trinity, tj. ne vidim nikakav realni pomak. |
Pa i je samo naklokani Trinity. Ništa previše nije ni mjenjano, samo malo osvježenje koje je omogučilo veći klok uz isti TDP.
|
Citiraj:
|
Znam, ali izgleda da neki ne čitaju.
|
Citiraj:
A dušu bi vragu prodao kad bi bilo moguće ovak neš + eskterni GPU modul (a da nije :bljuv: thunderbolt). |
Ja sam zadovoljan sa svojim A10-5700(nisam gamer)
Kaveri Apu će vjerojatno biti veliki pomak,najavljuju performanse grafe u rangu sa HD 7790 Link |
Citiraj:
EDIT: My bad, tek sada sam detaljnije pročitao da se radi o FM2+ platformi uz podršku za DDR4/GDDR5. Ako bude tako, to će biti jako zanimljivo. Samo koliko će to koštati, to je drugi dio priče :) |
Sviđa mi se kaj će novi socket biti bacwards kompatibilan.
|
Ovo sa performansama 7790 je čista utopija. Ako bude u rangu 7750 bit će super, ali i to će biti teško. Čak i ovo sa podrškom za DDR4 i GDDR5 je veoma sumnjivo, barem na FM2+ socketu. Možda slijedeće godine s malim osvježenjem. Kako pjesma kaže: "Don't believe the hype" i bit ćete manje razočarani. :)
|
Richland koliko znam se moze upariti sa 7750 grafom...te se dobiva mozda i nesto jače perf nego 7770...kako to nije napisano u članku? :=)
|
Citiraj:
Po tome, trebao bi se moći upariti i sa HD7770? :) Dolazimo li onda na ekvivalent HD7790 po snazi? :) |
nisam jos vidio da je netko uspio sa 7770, ali vjerujem nece ici
|
Citiraj:
|
Ma mislim da jos ni sluzbeno podrzano, zato i je smajlic na kraju :D
Vrijeme ce pokazati hoce li amd isto napraviti to, i reci "da ide 7750" :=) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:54. |