![]() |
Zanima me za Gigabyte 7800GT....
kaj mislite o njoj? To je ta iz linksa ,,vga pci-e gigabyte 7800gt gv-nx78t256v-b, geforce 7800gt, 256ddr3, dvi, tv'' jeli bučan hladnjak?
|
Zanima mene koliko bubreg dođe na crnom tržištu... da skupim para i upiknem si jednu GTX icu... :beer:
tesko da neko ima doticnu karticu... barem ne sad... za mjesec dana ocekuj odgovor :beer: ;) Mogu ti samo rec da gigabyte po obicaju ima dobar bundle i cesto ima vrlo dobro hlađenje... |
Da, ni na netu nema baš nekih opširnih reviewa...samo sam vidjel slike:)
|
Citiraj:
Ako misliš kupovat 7800GT-icu pričekaj još malo... Baš ih nema puna na hrvatskom tržištu... |
Ne, nisam ni u ludilo mislio kupovat nešto tako umjesto 6800Ultre, ali sam dofurao moji special edition kartu u links pa smo se dogovorili za još neku nadoplatu jer nisu imali ultru pa ono... :) 7800GT :)
|
mislim da ćeš biti zadovoljan sa kartom :)
inače...hladnjak je referentni NV cooler, onak nije nešto posebno bučan...izdržat ćeš do pojave silencera predviđenog za 7800 seriju |
:) ok :) mislim da bundle neće biti baš neki ali koga briga :p:)
|
ljepa kutija sa very gay likom :) 0, kablići ,cedejiči itd. standardni bundle
ne sjećam se dali dolazi neka orginalna igra...ali ako i dolazi to je ionako nešto tipa SC:PT ili PoP:Sands of Time :( |
Citiraj:
Nije podjeb-samo me zanima...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
7800GT |
Hebo vas bundle od 20kn:)
Važno da je u kutiji i da ima sve kablove a te dvije igrice ću ti ja dat ak ti je stalo do njih |
a hebeš bundle, npr sjećams e još pirje kada smo gledali kod prijateljice, slagali joj konfu, pa smo se dvoumili između Pixelview 6600GT i neke ASUSove koliko se ja sjećam, sve isti clockovi, sve isto, i na kraju smo otkrili zašto ASUSica dođe 200kn više; naravno, Joint Operatons u bundle-u:smoke:
|
inače asus i msi imaju najveće bundlove, i neke gainwardice.
al taj bundle prati i cijena.:) |
Citiraj:
:argue: |
Citiraj:
Makar nije podjeb do bola je glupo da za grafu daš 4,5 soma kuna i ne dobiješ podršku za sve ono što čip može. I da posebno moraš dati 178,95 kuna po današnjem srednjem tečaju HNB za điđu. |
Citiraj:
Samo je fakat glupo da daš krznaše za super-skupu, najnoviju i najbržu grafu a ne dobiješ sa njom soft koji može iskoristiti sve điđe koje grafa ima. I koje oni bezočno reklamiraju kao prednost. Mislim da bi SVAKA high-end grafa morala imati VIVO i sav soft. Kad već iskrcaš brdo love-onda i očekuješ i da dobiješ sve kaj ide uz grafu. Nije bitno da li je to ATI ili Nvidia. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |