PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Zanima me za Gigabyte 7800GT.... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24815)

SniperWolf 02.09.2005. 21:23

Zanima me za Gigabyte 7800GT....

kaj mislite o njoj? To je ta iz linksa ,,vga pci-e gigabyte 7800gt gv-nx78t256v-b, geforce 7800gt, 256ddr3, dvi, tv'' jeli bučan hladnjak?

SIR_KILL@LOT 02.09.2005. 21:59

Zanima mene koliko bubreg dođe na crnom tržištu... da skupim para i upiknem si jednu GTX icu... :beer:

tesko da neko ima doticnu karticu... barem ne sad... za mjesec dana ocekuj odgovor :beer: ;)

Mogu ti samo rec da gigabyte po obicaju ima dobar bundle i cesto ima vrlo dobro hlađenje...

SniperWolf 02.09.2005. 22:15

Da, ni na netu nema baš nekih opširnih reviewa...samo sam vidjel slike:)

psf[i]-[Tomek] 03.09.2005. 13:24

Citiraj:

Originally posted by SIR_KILL@LOT
Zanima mene koliko bubreg dođe na crnom tržištu... da skupim para i upiknem si jednu GTX icu... :beer:

tesko da neko ima doticnu karticu... barem ne sad... za mjesec dana ocekuj odgovor :beer: ;)

Mogu ti samo rec da gigabyte po obicaju ima dobar bundle i cesto ima vrlo dobro hlađenje...

Od ove ti je bundel jad i bijeda.... ali je zato cijenom jakooo povaljna.

Ako misliš kupovat 7800GT-icu pričekaj još malo... Baš ih nema puna na hrvatskom tržištu...

SniperWolf 03.09.2005. 14:33

Ne, nisam ni u ludilo mislio kupovat nešto tako umjesto 6800Ultre, ali sam dofurao moji special edition kartu u links pa smo se dogovorili za još neku nadoplatu jer nisu imali ultru pa ono... :) 7800GT :)

MentalHarikiri 04.09.2005. 15:27

mislim da ćeš biti zadovoljan sa kartom :)

inače...hladnjak je referentni NV cooler, onak nije nešto posebno bučan...izdržat ćeš do pojave silencera predviđenog za 7800 seriju

SniperWolf 04.09.2005. 15:38

:) ok :) mislim da bundle neće biti baš neki ali koga briga :p:)

MentalHarikiri 04.09.2005. 15:48

ljepa kutija sa very gay likom :) 0, kablići ,cedejiči itd. standardni bundle

ne sjećam se dali dolazi neka orginalna igra...ali ako i dolazi to je ionako nešto tipa SC:PT ili PoP:Sands of Time :(

Jelc 04.09.2005. 15:56

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri

ne sjećam se dali dolazi neka orginalna igra...ali ako i dolazi to je ionako nešto tipa SC:PT ili PoP:Sands of Time :(

Ne pratim baš Nvidiu-kaj je još uvijek uz kupovinu high-end superskupe grafe potrebno uplatiti 30$ da bi mogao koristiti điđe tipa " PureVideo Decoder-a"???:D :D :D

Nije podjeb-samo me zanima...:)

SniperWolf 04.09.2005. 16:05

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri

zašto uvijek stave ta 2 naslova u bundle??:confused:

psf[i]-[Tomek] 04.09.2005. 17:56

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf
zašto uvijek stave ta 2 naslova u bundle??:confused:
U ovom budlu nema ni ta dva! Evo ti link pa vidi!

7800GT

MRKONJA 04.09.2005. 18:01

Hebo vas bundle od 20kn:)
Važno da je u kutiji i da ima sve kablove a te dvije igrice ću ti ja dat ak ti je stalo do njih

SniperWolf 04.09.2005. 19:50

a hebeš bundle, npr sjećams e još pirje kada smo gledali kod prijateljice, slagali joj konfu, pa smo se dvoumili između Pixelview 6600GT i neke ASUSove koliko se ja sjećam, sve isti clockovi, sve isto, i na kraju smo otkrili zašto ASUSica dođe 200kn više; naravno, Joint Operatons u bundle-u:smoke:

buljo 04.09.2005. 19:57

inače asus i msi imaju najveće bundlove, i neke gainwardice.
al taj bundle prati i cijena.:)

psf[i]-[Tomek] 05.09.2005. 02:11

Citiraj:

Originally posted by MRKONJA
Hebo vas bundle od 20kn:)
Važno da je u kutiji i da ima sve kablove a te dvije igrice ću ti ja dat ak ti je stalo do njih

Slažem se s tobom... Samo npr. lijepo je dobit s Leadtekicom novog Spllintera... pogotovo ako ga nemreš nigdje nabaviti ko ja

:argue:

Mljac 08.09.2005. 13:56

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ne pratim baš Nvidiu-kaj je još uvijek uz kupovinu high-end superskupe grafe potrebno uplatiti 30$ da bi mogao koristiti điđe tipa " PureVideo Decoder-a"???:D :D :D

Nije podjeb-samo me zanima...:)

Očito ni te nove supersportske grafe serije 7 u bundleu nemaju PureVideo.

Makar nije podjeb do bola je glupo da za grafu daš 4,5 soma kuna i ne dobiješ podršku za sve ono što čip može.
I da posebno moraš dati 178,95 kuna po današnjem srednjem tečaju HNB za điđu.

Jelc 08.09.2005. 14:48

Citiraj:

Originally posted by Mljac
Makar nije podjeb
Ma je:D :D :D
Samo je fakat glupo da daš krznaše za super-skupu, najnoviju i najbržu grafu a ne dobiješ sa njom soft koji može iskoristiti sve điđe koje grafa ima.
I koje oni bezočno reklamiraju kao prednost.

Mislim da bi SVAKA high-end grafa morala imati VIVO i sav soft.

Kad već iskrcaš brdo love-onda i očekuješ i da dobiješ sve kaj ide uz grafu.

Nije bitno da li je to ATI ili Nvidia.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00.