![]() |
Logitech MX510 vs MX 518
evo otvorena je tema tu pa lijepo molim sve koji su svoje mrcine (čitaj: 510-tke) zamjenili malo jačim mrcinama (čitaj: 518-ice) da daju svoje mišljenje o prelasku.
dal se isplati prelazit ak se dosta igraju igre sa sniperom, i obrada u photoshopu? ali ak neko ima neki link od usporednih testova, ak to postoji!?:) |
Ja nenamjeravam još prijeći na 518 jer mi je nekak presličan ovom mom, a uostalom Logitech sprema neke nove mishonje:burn:
|
ako se prelazak i isplati ja bih na tvom mjetu priceka jos koji dan
kako je sniper vec reka uskoro dolaze novi logitechovi misevi pa ako te oni ne zanimaju barem ce past cijena 518-ice |
cekaj na G-seriju ako je bas trebas za igranje
samo sto kosta 75€, a mx 518 45€ ili tak nesto |
Prošnjofati ću ja malo u vezi tih G miševa, da si kupim neki sličan ( u sredini ponude :) ) kao što sa kupio ovaj MX500 prije koju god :) ne neki tipa MX 300 ne neki tipa MX700, nego nešto u sredini:)
|
i ak nađeš kaj pukni link tu !:D :D :D
|
ili uzm imozda razer copperhead, mislim da kod nje mos cak utege mjenjat
|
Citiraj:
b: ajde. a: ...ode u teretanu... b: ...ode na komp...:beer: hehe |
Citiraj:
|
A gdje ima kupit Razera u HRV uopće?
|
Preporučam ti pričekaš G seriju u trgovinama. Ako je za vjerovati cijena koje sam ja vidio pri predstavljanju miševa, G5 će koštati oko 400 kn što nije previše za takvog miša.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
u svakom slucaju se isplati cekati bilo koji mis da kupujete..jer ukoliko necete kupiti najnovije (logi g5, razer coperhead, m$ laser 6000, creative fatality), oni ce spustiti cijene ovih "starijih" |
Kada g5 dojde u ducane onda ce biti navala 518-ice.I tu ja dolazim:D
|
A ja na G seriju:cool:
|
Lako je tebi kad imaš para a mi obicni ljudi moramo cekat :D
|
Nemam ni ja para, samo ja skupljam i ne trošim na gajbu :p
|
E vidiš dao si mi ludu ideju smanjit na pivi lud si ali cu probat:clap: :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |