![]() |
The Last of us
The Last of US .Moram priznati da u svojoj karijeri gubljenja vremena u igrama,a to je nekih 25 godina nikad nisam bio odusevljeniji s nekom igrom kao sto je to ovo remek djelo.
http://www.gametrailers.com/videos/0...d-band-trailer http://www.gametrailers.com/videos/v...ge-and-details- Pogledajte samo djelic gameplaya i bit ce vam dovoljno se zaljepite i dodjete do zakljucka TO JE TO. Uncharted joj nije ni do koljena ,a bogami niti jedna zombi igra do sada. Mislim da je ovo igra koju sam cekao dugo,dugo vremena. |
Dobro izgleda ali je PS3 only :(
|
Pravi gejmer mora imati PS3 :P
|
Ajme, ovo izgleda izvrsno.
PS3...? Sumnjam :D, ali šteta. |
Upravo onako kako sam i mislio da ce biti. Masterpiece. Link na review
|
Dobio sam PS3 na posudbu i taman jučer završio "The last of us".
Ukratko jedna od boljih igara koje sam ikad imao prilike igrat. Grafički iznenađujuće odlična, priča vrhunska... Ukratko pobila mi je sve one konzola stereotipe. |
daj odma portaj na pc :D
|
Volim ovakvu vrstu igara, no budući je nažalost nema za PC, mene nebude vidila ;)
|
Nemam ni ja PS, zato sam pogledao gameplay od Frankiea. Nije čovjek naporan, naprotiv, ovo mi je bolje od svih filmova koje sam ove godine gledao. :D
|
Evo jučer završio igru i mogu reći da je ovo nešto najbolje što sam zadnjih 5 godina igro.Preporučam svakom ko ima ps3 ili se može dočepat bar na jedno 14 sati(koliko je meni trebalo da završim igru)neka si odigra neće požali niti jedne sekunde!!!!!!!
|
Ja sam "posudio" konzolu i odigrao igru. Zbilja je odlična ali nije gameplay ono što je čini posebnom iako ima jako dobrih detalja već sam odnos između dva glavna lika. Ellie je pravi dragulj a Joel istinski badass lik sa vrlinama i manama i nije klasičan heroj iz filmova i igara. Zbilja šteta što nema ove igre za pc nego je ekskluzivna jer bi izgledala još bolje. Preporuka za probati, ja je možda probam odigrati još koji puta. Ovo je više od samo igre a kamoli "igrice".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |