![]() |
4.9.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=280976
Nažalost samo za nove korisnike. |
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
:smoke: |
Citiraj:
|
:rambo: :rambo: :rambo: :smoke:
|
Citiraj:
|
nije samo za nove...
to mogu dobiti i svi useri koji se prebace sa 12 mjeseci ugovora na 24 mjeseca ugovora maxADSLa... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
još jedan mamac za lovljenje korisnika radi ostvarivanja magične brojke od 100.000...: nono :
|
Ima već pola godine piše da će mi u roku od sljedeća 3 mjeseca biti dostupna usluga dsl-a. Jel ja njih mogu tužit zbog toga šta mi nanose duševnu bol? U Americi se na tome dižu pare...:rambo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ga i iskon ponudio 2 mjeseca flata http://www.iskon.biz/xxladsl/
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A tužba bi imala suprotan učinak ,ako bi i prošla (samo pazi tužba košta 1000 kn samo na početku) |
Ma neću ih tužit, ko ih j... al je stvarno šteta šta nema tog prokletog dsl-a.
|
Citiraj:
Sada dal je to jedna od mnogih njihovih petlji kada jedan kaze moze a drugi nemoze, i tako u krug, neznam... |
A možeš li dobiti ako recimo prijeđeš sa tekoma na iskon
|
Citiraj:
koja gamad..ja bi njih sve :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
Ovako zvao sam iskon i rekli su da mogu jer baš iskon briga ko nema adsl njima je važno da odeš kod njih jer ionako će tekom zarađivat samo moraš potpisat 12 mjeseci.
|
Evo zvao sam i ja Iskon oni su mi rekli znaci ako nisi nikada kod njih bio registriran kao lkorisnik adsl -a nema veze dali si bio na ugovoru ili ne onda nemozes dobiti ovih 2mj flata. Ja sam 1 mj kod njih imao surf tek toliko da vidim ono kako je na iskonu i ja vise nemogu dobiti flat.
No fora je kod iskona da mozes registrirati bilo koje ima ne ono na koje glasi telefon pa recimo ja nazovem iskon i kazem da moja stara oce potpisati ugovor i onda sve ok LOL Sad mene zanima ako nisi nikada bio registriran kod iskona i potpises taj ugovor za 2 mj. flata a vec imas instaliranu opremu, dal mozes traziti da ti dofuraju modem za 1kn??? Pretpostavljam da ne jer to dolazi t-com instalirati. Hmmmmm morat cu opet zvati :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:07. |