PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   kako natjerati skystar2 i airstar2 kartice da rade u jedno kompu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24798)

svemir 02.09.2005. 15:42

kako natjerati skystar2 i airstar2 kartice da rade u jedno kompu

imam skystar 2 karticu u kompicu i sada sam kupio airstar 2 karticu (za digitalnu zemaljsku televiziju).
E sada kako natjerati da oba dvije rade. jer i jednu i drugu prepoznaje kao technisat dvb-pc tv star.
kada jednu istaliram drugu nece , slede se windowsi.
ako ima ko s ovim iskustva neka kaze resenje

joolka 02.09.2005. 19:15

...zamjeni pc slotove !!!

svemir 02.09.2005. 20:33

Citiraj:

Originally posted by jolkica
...zamjeni pc slotove !!!
Probao to prvo pa nema pomoci.
a budem prodao karticu nekome ko ne koristi skystar2 karticu.Steta kartica je ok

Broken Arrow 03.09.2005. 18:27

Kada već spominješ prodavanje ,samo usput koliko bi tražio

Trash 04.09.2005. 00:13

Re: kako natjerati skystar2 i airstar2 kartice da rade u jedno kompu

Citiraj:

Originally posted by svemir
imam skystar 2 karticu u kompicu i sada sam kupio airstar 2 karticu (za digitalnu zemaljsku televiziju).
E sada kako natjerati da oba dvije rade. jer i jednu i drugu prepoznaje kao technisat dvb-pc tv star.

Nikako. Za sada nema rjesenja.

pogi 04.09.2005. 10:11

Re: kako natjerati skystar2 i airstar2 kartice da rade u jedno kompu

Citiraj:

Originally posted by svemir

Jesi probao emailati pitanje na suport proizvodjaca?

Freek 04.09.2005. 10:27

za sada je to nemoguće.
Kako kažu to je do drivera, dakle dok technisat ne sredi to da dvije kartice mogu radit istodobno recimo dvije Skystar2 il Airstar to neće bit moguće.

svemir 04.09.2005. 13:52

Citiraj:

Originally posted by Arrow
Kada već spominješ prodavanje ,samo usput koliko bi tražio
jos razmisljam o prodaji . kojih 30-40 kn ispod stvarne cijene. ipak kartica je stara 3 dana.

4444josip4444 04.09.2005. 22:09

a baš sam namjeravao kupiti air star i sad pročitam ovo.... imam sky star 2 i reko da uzmem i tu....
usput par pitanja.... digitalna tv se emitira samo za zg i njegovo okolno područje.... dali ima koja digitalna radio stanica za ulovit? za sad se u dig obliku prikazuju hrt, rtl i nova ako se ne varam, jel to neki probni period ili će i dalje raditi?

svemir 05.09.2005. 01:33

Citiraj:

Originally posted by 4444josip4444
dali ima koja digitalna radio stanica za ulovit? za sad se u dig obliku prikazuju hrt, rtl i nova ako se ne varam, jel to neki probni period ili će i dalje raditi?
digitalno se emitira sa sljemena i ucke (valjda) emitirat ce se i dalje nece prestati pa ipak je cilj da se predje na digitalno. nema ni jedne digitalne radio stanice

spin 08.09.2005. 12:13

sad kad smo kod skystara i airstara. koja je razlika izmedju te dvije kartice? koja je razlika izmedju skystar1 i skystar2, tj sta je bolje? isplati li se dati duplo vise para za jedinicu?

spin 08.09.2005. 12:14

ah skuzih, ovo je tv kartica. sorry na lapsusu.

ali jos uvijek me zanima ono o skystar1 i skystar2???' :confused: :confused:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09.