![]() |
Nožice za glodavca?
gdje to ima za kupit? ne doslovno nožice nego neki dio koji se stavi na nožice (zalijepi) da miš bolje klizi,da je manje trenje?
usput koja je najbolja podloška za MX510, želim iskustva. unaprijed hvala.:beer: |
Te klizaljke su glupost.
Od podloga svi hvale func i everglide. Everglide sam isprobo sa mx510 i mogu reć da je kombinacija dušu dala. |
Znam da ti je toga bilo u coolpc. Vlasnik ti cesto dolkazi u ZG pa mozes naruciti i on ti dofura. Inace ducan je u Sloveniji. Site je https://www.cool-pc.org/
|
Kad bi mi bar imali tak nešta:(
|
Citiraj:
|
kupi kvalitetnu podlogu pa češ promijenit mišljenje;)
|
al to košta... zato bi sad dok ne skupim pare ono za nožice.
|
To nisu nožice :D , to se zove glide tapes...Ja ih imam na mišu i mogu reći da mi bolje klizi po podlozi nego bez njih.
|
to tražim sad mogu na nabavu...
nisam se mogao sjetit kak se zovu.:) |
nabava kaže da ih nema.:(
@LordNitro di si ih kupio? |
Donesao frend iz Austrije miša i na njemu su već bile naljepljene.
|
|
Imao sam ih nekada - super lako se istroše, a super teško maknu.
Na kraju nakon mjesec dana UT-a kupuješ nove - jerbo kad ih makneš ostaje ljepilo na mišonji. Može se skinuti s acetonom, ali se onda skida i većina stvai s doljnje strane miša :rolleyes: IMHO - ne isplati se. Kenjaža na kvadrat :rolleyes: . Kupi Everglide/Func/koju već podlošku i uživaj :p |
e to nisam znao.
ma podloška ide kad bude love.:D |
Momci, platnena podloga, Links, 10 kuna...dušu dala
A ne tu neke podloge za 250-300kn:rolleyes: |
Citiraj:
Evo i ja već 3 god koristim platnenu podlošku, sa bilo kojim mišem je odlična stvar :) |
Ja koristim promo Diners/Amex/RBA - plastične, kvalitene za 0Kn.
Optimalne :D :beer: |
Ma func definitivno....vjerujte mi probao sam im vecinu i nema mu konkurencije.
Na Firingsquadu su uvijek imali dobre testove svih boljih podloga pa pogledajte: http://firingsquad.gamers.com/ |
ma najbolje bez podloge
lijepo klizi po lakiranom stolu bezbojnim lakom a podloga samo smeta i premala je |
Citiraj:
|
imo cloth>plasitc/glass/metal any day
ako namjeravash potroshit vishe love na pad..moja preporuka bi ti bila fatpad iz linksa..ili naruci iz vana neki drugi veci platneni podlozak (i.e steelpad qck+)..a to ti je mislim naj lakse izvedivo iz slovenija (cool-pc) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |