![]() |
Mobiteli bazirani na Symbian i Windows Mobile platformi
Evo thread baš da vidim dal vi kopmjuteraši koristite takve strojeve, znam za par njih koji ih koriste (Visage javi se, Fisher Sam isto ....), evo ja koristim obadvoje sad da vidim vas
ps. ak treba ko kakav softver za symbian ili windows mobile javite na Pm imam složne dvije kolekcije jednu symbian s60 a drugu windows mobile prvenstveno za moto mpx pa vam mogu poslat u zamjenu za neke igre mp3 i sl. Visage zna kak to ide kod mene :D |
z3d Pm box ti je pun u vezi s60
|
Ne zanimaju me takve stvari, mobitel mi služi prvenstveno za poruke i pozive.
Moj glas...Ja mob samo i pogledam kada me netko zove ili šalje SMS ili obratno. |
my vote to symbian OS
nokiu 6600 s60 symbian 6.0s :D i K700i ajd ako te zanima zamjena ja imam jedan dvd programa i thema za s60 pa mozemo napravit zamjenu pozdrav |
Re: Mobiteli bazirani na Symbian i Windows Mobile platformi
Citiraj:
Za ovo zadnje, znam samo kako kod tebe ide prometna petlja, raspored voznog reda i klimatski uvjeti, ako si na to mislio? ;-) |
mpx200 @ win ce 2003.
Sa stock 2002 katastrofa. Nestabilno i sporo. Kad metneš mpx land 2003 Leti brate :) |
Illusion
Imaš pm
|
Ja koristim Symbian nokiu N-gage. I mislim da nema boljih mobitela od Symbiana. Jer možeš razne programe stavljat na njega ko na kompu.
|
|
Mobitel mi glumi mobitel, MP3 Player mi svira, na PCu surfam i zaradim koju kunu, na biciklu se vozim itd.
Ne volim 23-in-1 aparate zato jer svi redom imaju aljkavu impletaciju ne samo sekundarnih funkcija nego pate i one glavne... |
@catkiller - kužim te al ne koristim ni ja mobove kao mp3 player , al ima dosta korisnih stvari za takve mobove, razni organizeri i sl.
|
Citiraj:
Ma CK je ljubomoran sto nema moj ZX Spectrum (Z80) emulator pa se malo zapjenio ;) |
Citiraj:
:D imao sam 3 dana motorolu MPX200 i zgadio mi se zivot koje smece od mobitela... samrtphone za 1000kn :rambo: |
Imam 6630 Symbian S60 i sve je super samo je sporo i bateija bas ne traje koliko bih zelio. Eh kad se sjetim 6110 koliko je njoj trajalo.
|
Citiraj:
evo ja ju koristim pa da napišem prednosti i mane: mane - slaba baterija, drži 1 - 1,5 dan - spor softver, riješeno nadogradnjom na wm2003 - nema kamere prednosti - windowsi baš kul - veličina naspram ostalih smartphonea - cijena |
Imam N-Gage, slušam MP3-ce, igram Colina, Tony Hawk, igram i GBC igre na njemu.....ma sve.....zakon mobitel.... :D još sad kad budem putovao iz Sv. Klare do Ruđera.....ma dušu će dat.... :D
|
Ak ti nije bed to izvadit u busu pa se javit:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw,nokia n gage symbian;) |
Mob je Motorola v525 ...
Ali uz njega koristim Dell Axim X50v i čekam upgrade na WM 2005 :D :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |