![]() |
Napredni elektronički potpis?
Gledao sam kod HZZO-a informacije vezane uz dopunsko zdravstveno osiguranje i piše sljedeće-
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kak nema? Na istom linku ti je zadnje poglavlje - Dokumenti / Zahtjev za izdavanje osobnog certifikata - u PDFu.
|
LOL, evo što se desilo kad sam poslao email FINI-
Citiraj:
I koliko se to onda plati, ili plaća mjesečno? |
Probaj ovaj: info.rdc@fina.hr
Nisam siguran za plaćanje (cjenik mi nije baš previše jasan), ali na kraju krajeva morat ćeš odfurat ispunjeni obrazac u Finu pa ćeš tam (valjda) sve saznat. Ako ćeš to sve sredit, bilo bi lijepo od tebe da i tu napišeš koji je postupak, koje su cijene i koje je vrijeme isteka certifikata. |
Citiraj:
|
info.rdc mail radi sigurno, tj bar je radio prije par dana. Uredno mi je odgovoreno na mail, poslan na tu adresu, tako da je moguće da je do tebe nešto il imaju trenutno nekih problema.
Što se tiče cijene, računaj na petstotinjak kuna u startu, jedino nisam siguran da li i za tu svrhu moraš imat njihov usb stik što oni nazivaju "kriptografski uređaj" sa digitalnim certifikatima za koji se plaća i mjesečna naknada od 50kn. Digitalne potpise/certifikate mogu i banke izdavati, pa se možeš i tamo raspitat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Imaš na njihovoj stranici tamo pod kontakt "pišite nam" ili kako već, tak sam i ja morao....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:42. |