![]() |
Asus RT-N14U & USB-AC53 - Cloud router i 5G WiFi adapter
Testirali smo Asusov router i 802.11ac USB adapter.
|
Dajte me nemojte zezat za te pare prodavat ruter koji nema gigabitni lan, nego 10/100 bitnu mrezu.
Zar je nakon ko zna koliko godina od kad postoji gigabitna mreza toliko tesko ugradit giga mrezu. Neeeee nego treba prodavat maglu i osisat ovce pa giga lan ruter stavit tek u iber-skupe rutere. Ovo je ruter za po doma ili mamje firme di je gigabinti ruter cak i malo manje kvalitete skroz ok, jer i takav je barem 4x brzi od obicnog 100 mbs rutera. Zato dragi Asus manje šljokica a vise brzine i nabijem vas na neokapitalisticki potrosacko pohlepno magloprodavacki muški spolni organ :cool:. Inace clanak je skroz ok i fala na njemu. Ljubi vas sve izrazito cinično raspolozen vas Ante :D ps-evo gledam kolika je razlika između verzije sa giga lan-om i bez, razlika je grebenih 5 eura ili oko 38 kn, pa ko je tu lud, mislim kome treba 10/100 lan kad mozes imat 10/100/1000 lan, model sa giga lanom je je RT-N15U a prva cijena koja mi je istrcala je 65 eura na amazon.de, a cijena modela RT-N14U je 60 eura. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:14. |