![]() |
Corsair Obsidian 350D
http://www.guru3d.com/articles_pages..._review,1.html
Mali review kućišta. Tako malo a opet tako prostrano, vrlo dobro Corsair! |
To je moje buduće kučište ! Zaista odlično...maleno,dobar raspored,sa hlađenjem ne bi smjelo biti problema !
Kada postoji mogućnost da stigne u naše trgovine ? Ako uopće stigne... |
Citiraj:
|
Na redu je Krešo. :)
|
baš kada mi se počne dopadati, unatoč činjenici da ima plexi stranicu, vidim usrane rupe na vrhu :flyingey:
|
Ima i verzija bez plexia.
|
Citiraj:
Da...ni meni se ne sviđa,ali negdje su morali rupe postavit s obzirom da je m-atx case. |
|
Izgleda kao mladunče od 800D i 900D :D.
Svakako dobar sam ostaje pitanje cijene kao i uvijek. |
one more review... :beer:
|
Premalo mjesta za hardove (za moje potrebe). 650D i dalje ostaje moj prvi izbor (kad odrastem i skupim dovoljno para za njega :D)
|
~100€ kod nas (USD > EUR), nekako mi se čini puno prema Antecu, a možda se i varan...
|
Joj ne mogu se dočekat...jel ima kakvih naznaka kada to stiže u HR ?
Kojeg dobavljača treba pritisnuti mailovima ?:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kučište je po dimenzijama slićno Antecu-300,prednosti ima što se može puno jednostavnije skidati cpu cooler bez skidanja MBO i mogućnost montaže odozgo "vodemo" vjerojatno je kod Anteca moguće s prednje str. umjesto predviđenih ventova montaža istog mislim na H100 dok ostali idu bez problema.
Vidim da 300 više nema u prodaji jbg. a cijena je bila OK. E sad opravdava li to cijena...... uglavnom sviđa mi se jednostavnost kućišta, a vjerujem da u toj klasi ima i jeftinjih. |
Citiraj:
|
Citiraj:
P18x0 serija??? Ne znam na koji model konkretno misliš...jedino je Mini P180 matx kučište...ovo ostalo bi bilo miješanje krušaka i lubenica zbog veličine i standarda. EDIT:stiglo ohišje na ponudu u dinokomp...cijena prava sitnica !:nono: http://www.dinokomp.si/produkt/corsa...s-350d-window/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |