![]() |
AMD Radeon HD7990 - konačno prava stvar
Testirali smo HD7990 karticu.
|
E, ovo već liči na nešto. Samo što je ono, pola metra preduga :D
|
Citiraj:
|
TO je kućište :D
|
Citiraj:
|
imate tipfeler... pod minus niste naveli da je ati.
trololololo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobar review.
Hoće li biti usporedba sa GTX690? |
Citiraj:
|
Upravo to, trazio sam okolo ali nitko nema. Ako ima tko od furumasa neka se javi :D
|
eto do čega je došlo :D
|
Citiraj:
|
Tko će spustit gaće da adm udjeli jednog titana. Pohvale za hladnjak
|
Citiraj:
|
Bar to nebi trebao bit problem, pošto se nekolicina forumaša busala u prsa da ju ima/kupuje :D Links? :D :D
|
sli
Meni je zanimljiv GTX660Ti OC @ SLI jer to su stvarno dva čipa nevidije protiv dva čipa atija i nisu daleko, a duplo manje novaca
|
Jednog dana kad budem dobio na lotu ili prodao bubreg, budem si kupio takvu grafičku!
Ili kad izađe kartica tipa HD12990 i ova bude oko 500kn :D |
Prava beštija :D
I mali tipfeler, na OC grafovima piše 7790 umjesto 7990 :) |
Kak su vam tak losi rezultati u FC3? 29 fps nemrem dobit ni da hocu sa 670 na kojim god postavkama.
|
Citiraj:
|
Samo to igram zadnjih mj dana sa 4xaa i maksimumom i trebao bi povecalom trazit dio koji bi isao tak slabo. Svaki log koji imam je barem malo iznad 40, neki i vise. dx11 da. Ida ta igra sad sasvim solidno, driveri i pacthevi su napravili svoje.
Jedino ako ne benchate sam gamplay nego sekvence sa razgovorima i to to je na Nvidiji ide sa 29.9 lockano. Pocetak igre recimo nakon uvodnog videa. Lockan je FPS sve dok se ne pocne sudjelovat u igri.. |
Citiraj:
|
Ajd bum probal. Taj dio igre nisam igral tak puno jer je pocetak. CF, 7990 i FC3 se bas ne vole previse koliko citam okolo.
Mislim da sam skuzio. Taj dio igre malo zbugan ili nesto.. Ak krenes benchat dok si jos u kavezu i onda jos dio vani fps je ovakav 33.056 - Min: 29 - Max: 48, a kad se krene izvan kaveza kad grafa proradi punom parom, onda je 46.612 - Min: 39 - Max: 54. Znaci da je mozda prekratki dio koji benchas jer se fps ne stigne podic jer je dio bio lockan. Mozda bi bilo najbolje da dodes do prvog sejva i onda pocnes. I 7990 bi trebala imat 70tak fps. Uostalom ne znam kak ti se da svaki put gledat onaj monolog. |
Frend oće kupit nešto ovako,pa ga zanima HD7990 Devil 13/GTX690/Titan.
Što je najbolje za gaming(2-3 monitora)? |
Ovo ti je najbolje za 3 monitora.. Titan solo je najbolji po meni, iako je slabiji ali ima gladi fps i nema problema kao sto znaju imat dual GPU grafe..
|
Citiraj:
http://imageshack.us/a/img801/2761/15920946.jpg Citiraj:
Morat ćemo uvesti pay-per-view, ako nastave biti ovako zahtjevni :) Citiraj:
? :D |
Pih. Kutiju je puno laske nabavit nego grafu.. Dve 680 dc2 koje imas u onom zgodnom kucistu bi bile tocka na i u toj usporedbi.
|
Citiraj:
http://imageshack.us/a/img823/5382/gtx690pce3.jpg Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:46. |