![]() |
Software protiv komaraca!!!
Ljeto samo kaj nije zavrsilo... a komarci u zadnje dvje veceri zele me "pojesti". Pa sam slucajno nasao Anti Mosquito. Nemam pojma da li pomaze u rastjerivanju komaraca, ali svakako probajte te javite da li funkcionira "virtualno prokletstvo" za komarce.:D
Anti Mosquito http://www.getawayafrica.com/assets/...mosquito_8.jpg Kaze da program radi izmedju 16000Hz do 20000Hz. Da li je moguce da zvucna kartica gura ovo? |
He, he-ne vjerujem. Anti Mosquito:D
|
Daj please probaj kak tebi dela.
Ja ukljucio, sad samo cekam navalu komaraca. :D :beer: |
|
Evi i tu sam nesto nasao http://www.srebrenik.net/savjeti/index.php?savjet=09
|
mislim da je je taj program bio davno na bugovom cdu(možda prije 3,4 godine)
piše da su životinje osjetljive na zvuk između 16000Hz do 20000Hz. Probajte zatvoriti neku životilju i pustiti joj to sranje:D |
Citiraj:
Neg', si probo alatku? |
Citiraj:
sad ozbiljno-to je sranje od programa nema šanse da moji zvučnici od 20kn proizvode takve zvukove i još da slušam mjuzu. probaj preko noći ostaviti otvoren prozor, upaljeno svjetlo pa kad se ujuto probudiš vidit ćeš rezultate :D |
Citiraj:
Cuj, ako moze mobitel. Zasto ne bi mogli i tvoj zvucnici od 20 kuna. Niti ja nemam bolje, ali prozor sobe mi je full otvoren. A gamadi jos nema. I kaj se desilo sa mackom? :D |
ništa posebno-pobjegla iz sobe kao i obično:D
|
Citiraj:
|
omg nevjerujem :D
sutra ako budem imao i jedan ubod tuziti cu ih :) |
Eto, kod mene radi. Cak imam upaljno svijeto - jos niti jedan komarac nije uletio unutra, a niti kakva nocna krilata zivina. :beer:
|
I kod mene radi, mačak je več dva dana kod susjeda... :clap:
|
pogledajte frekvencijski raspon zvucnika, mislim da ne dotice te frekvencije. (bilo kojih zvucnika btw)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo npr. za moje creative je raspon od 30Hz do 20kHz...znaci kao moguce je :D hmm. jos samo da nadjemo znanstveni dokaz.
Specifications |
Znaci i na mojima je moguce :)
Frequency Response: 40Hz ~ 20kHz http://hr.europe.creative.com/produc...ct=10596&nav=0 |
baš me zanima jel ima ikakvog efekta na dragi nam ženski rod?
i one su jedna vrsta nametnika,insekta...samo ne bodu ali piju krv:D možda izmisle neki softver za zaštitu novčanika:beer: |
lol..
imam taj program već duže vrijeme al još nisam utvrdio njegovu korist, neka netko stavi mačku pokraj zvučnika da vidio šta će biti:D |
Citiraj:
|
daleko od toga da radi. u rasponu sam, ali daleko od toga da ovo funkcionira.
dvije musice slobodno setaju po mojem ekranu, nisu uopce promijenile tempo. palio sam i gasio zvucnike. ne ubrzavaju niti usporavaju. jednostvano ih to ne ometa. a i nesto me cese na nozi.... |
kaj nitko od vas nema psa? oni bi trebali bit puno osjetljiviji na visoke frekve (ja komarce tamanim carapama od tekuceg dana :D)
|
Citiraj:
|
jel znate dal se mačke boje viskoih frekvi? neznam di je moja a zanima me dal radi taj program.:D
|
Ma taj prog. je glupost, kao i svi slični programi...Imao sam i onaj Raidi što bi trebao tjerat komarce, pa su me opet pikali, kako će onda programčić kroz moje prdljive zvučnike tjerat gamad...
|
tako prica pravi Balkanac :D :beer:
|
Ma to je kurac od programa. Evo sad sam malo ostavio otvoren prozor i upaljeno svjetlo....i malo mi je puna soba komaraca.....
jebi ga...kad vjerujem svakom... |
Program je lažnjak :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06. |