![]() |
Bestbuy konfiguracija (mid-range)
Evo nakon dugog života sa AthlonXP-om odlučih se za nadogradnju (praktički kupujem sve osim diska, optičkih pogona i zvučne :))
Dakle: Procesor: A64 3000+ Box Venice jezgra (trenutno mi se čini kao bestbuy u toj klasi). Matična: Epox 9NPA1+ (NF4 ultra), inače mislio sam uzeti onu foxconnovu za 939, ali je nažalost nema, a pošto kupujem sve u HG Spotu (- PDV) mi se čini kao optimalan izbor iako sam čuo da se ne slaže baš najbolje sa nekim memorijama *. RAM: Kingmax 2x512MB PC3500, 433MHz (* kako ide s ovom?) Grafička: Gainward 1960, GF6600GT, 128MB Kučište: Ever Power (neznam koji model, alu., 400W). Total: 4500kn - 18%PDV ~ 3700 kn. Prijedlozi, preporuke... ? |
1 napajanje nemoj ni pomisljat everpowerom to pogonit, a uz to hg spot nema adekvatan izbor napajanja pa ces morat negdje drugdje kupit
2. ploca predlozio bi ti DFI DAGF ili DFI Ultra-d ili Abit AN8 Ultra 3. Ram pogledaj jel ima brand name memorije sa Hynix cipovima pa to uzmi |
a zasto ovo nije u konfiguracije:confused:
|
hg spot trenutno ima samo AN8 SLI koja je dosta skupa... narvno dobra matična
ak misliš uzet to kučište napajnje prodaj i uzmi forton 350W jedino jeftinije a da valja ram brand nam jer pod to u hgspotu spada ili hynix D43 ili infineon D5 čipovi na kraju ispadne malo više al se isplati. |
copy-paste sa hgspotovog sitea:
MBO EPOX, s. 939, 9NPA+ Ultra, nForce 4 Ultra, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 400, 1Gbps, FireWire, ATX 2 903,00 Ako ovu nemaju, nema veze mogu negdje drugdje uzeti foxconnovu 8ekrs. |
onda uzmi negdje drugdje i to nek bude DFI dagf. košta oko 700kn
|
Zašto misliš da bi trebao uzeti DFI?
Pa to su sve odlične ploče, sa istim chipsetom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
a DFI dagf je dosta jeftina a dobra ploča. oko 700kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |