![]() |
Trazim PCE forumasa iz Rijeke i okolice...
... koji bi morao zadovoljiti slijedece uvjete:
1. zeli popiti pivu samnom na moj racun 2. popricati o neobaveznim temama iz ispijanje navedene pive u zasada nedefiniranoj kolicini 3. broj osoba bi trebao biti minimalno 1, a maksimalno ovisi o tome koliko bi pive popili. 4. istt bt morao imati DVB-T karticu i morao bi biti voljan posuditi mi je na dan dva da utvrdim da li isti signal dolazi do mojeg balkona :) |
Drugim riječima- žicaš DVB karticu za pivu. Ima smisla :D
|
Mislim da ti nebi trebao biti problem naci nekoga iz rijeke bar njih ima dosta :D
|
Citiraj:
:) |
Ja jesam iz Rijeke, i voljan sam ić na cugu.
Samo nemam DVB-T karticu :) |
Citiraj:
Je li se kada zbio takav event? |
mislim da nije, ali ovdje se pomalo skupljaju rijecani zeljni da ih se casti pivom. :D
|
Eh da se nadovežem ja sam isto za pivu,ali nemam DVB-T karticu.
Sorry nisam mogao izdržati :burn: To i mene interesira,htio bih nekako vidjeti da li bi s tim čudom ja što hvatao na mojoj poziciji. A ni ova ideja o PCE okupljanju nije loša,mogli bi nešto dogovoriti. |
Vopi sada? I jooooooooooooooo, aj po gajbu LOL
|
Citiraj:
a da zamolis u nekom ducanu da ti daju uz kauciju ostavis lovu i ako vatas signal oni printaju racun, a ako ne onda vratis karticu i uzmes lovu |
A mogu ja piti sok!?
ili bar bevandicu...:) nemam tu karticu,a sto je to uopce? BTW u ovom thredu ima svega samo nikoga sa tom karticom... |
Citiraj:
|
Citiraj:
u varazdinu nikad ni ne kupujen nista da barem jedan dan ne isprobam |
hehe koja slucajnost, ja sam za jednu gajbicu ali isto nemam karticu lol ! :beer:
|
Citiraj:
Inace na pultu pise velikim slovima robu mjenjamo iskljucivo u slucaju da je neispravna (ili tako nesto). Pa ih ti pitaj ako ti cooler ne pase da ga zamjene. :mad: |
Citiraj:
pa kome ce on to onako raspakovano prodat ja prican o zvucnicima, diskovima, skupljim karticama ... |
Reci mi kako ti mislis kupiti Zalmana (oko 350kn) u ono vrijeme bez da vidis dali ti uopce stane u komp.
|
Citiraj:
ka ono ja bi kupija taj cooler ali ja to ne znam stavit pa ako bi vi mogli ako uspiju platis cooler a ako ne ko in je kriv - morali su i sami znat da to tu ne ide naravno da ces prije upitat koliko bi ta montaza kostala. buduci da je to pet minuta posla a oni ce bit malo pohlepni da prodaju cooler virujen da ce rec nista |
da ne bi bilo 350kn + 100 za 1h posla:D
ko mome frendu u XXX computers naplate ugradnju rama 110kn + još 500 koliko su rami koštali... :rolleyes: |
Ja sam isto za biru..kartice isto nemam
|
ja isto uvijek za pivu:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:15. |