![]() |
Klokanje 6800LE
Znam da vam je vec puna kapa ove teme,ali sam jos jedna stvar me zanima.Malo sam se igrao klokanjem graficke (Asus) i cini mi se da ona opcija za klokanje u Forcewareu upce nije losa.Cak i kada sam kliknuo na Detect optimal frequencies,postavila mi je taktove na 333/764 i odmah testirala postavke.Inace kartica je otkljucana 16/6.Pa zanima me dali itko koristi ovu opciju za klokanje ili preferirate Riva tjuner i zasto?E da.vlasnici Asusice,kako vam ide Call Of Duty United Offensive?Meni ide dosta glatko sa postavkama na High,ali tu i tamo zna trznuti kad sa nadje puno movementa u kadru.Rijesenje?Klokati jace ili....je to normalno za tu igru?
|
COD:UO meni na 1280*1024 na max radi bez trzanja ikakvog čak mi nije ni grafička overklokana kak to da ti trza?
|
Ne smije ti trznuti nikako sa 16/6, čak ni na defaultu. Ziher fali rama, pa je swapping..ili nešto treće
Moja ne trza uopće, također sve na max, po defaultu je slična 6800LE ispitaj malo druge igre |
Citiraj:
|
daj ti to stavi na 390/890 pa vidi jel ima arrtefakata
ak ti ne prode testiranje skini powerstrip pa probaj s njim |
zasto nema neki ljepi tool ko ati tool za nvidiju? sam gleda dal ima artefakta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fraps zna "gušit" sistem pa ujedno dobivaš i manje slija u sekundi. Probaj mirit slije preko console u igri.
|
Re: Klokanje 6800LE
Citiraj:
Pa to je smiješno... Clockaj dokle ti prolazi testiranje u coolbitsima ili Riva tuneru i to je to...Poslije ak oćeš još malo stisneš u Powerstripu, zato jer on ne testira clockove. Samo za usporedbu, moja radi na 460/900. |
Citiraj:
|
E ljudi a ne kuzim na koju foru ja imam bolje performanse sa 375/750 nego sa 380/800??? Mislim nije neka razlika(3dmark2005 4224-4172) ali na koju je foru manje???
|
fali joj soka?
nahrani ju sa 1.4v |
Citiraj:
neznma šta bi ti moglo pomoć.. @ sam fisher na kojoj voltaži goniš tu LE icu? ...i je svima ko i meni voltaža na 1.3V nakon što sam flashao bios sa 1.4V??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Flashana je na 1,4V.
A kolika je stvarna voltaža to ti neznam reći jer nemam softvera za to (npr.onaj vaš asusov) |
Citiraj:
čito sam na overclockers.com da je svima isto ko i meni, tj. da nibitorom editiran bios sa 1.4V jezgre stvari daje 1.3V ( u mom slučaju 1.29V, alito je to uglavnom) i kažu da jedino 1.5V daje stvaro 1.5V... ali to još nisam siguran... |
Da a performanse jel idu igre kaj bolje recimo far cry prije i sad
i 3d cmark |
Citiraj:
|
Igre idu osjetno bolje.. neznam baš dali je zbog novog clocka jezgre , jer nije baš ogromna razlika...
a benchmarci su isto bolji.. okinuo sam 5k u 3dmarku 05 ( @ 415 / 896 ), 12400 u 3dmarku 03,a ostale tesotve nisma vrtio... ovo na 415 mhz sam ju samo par puta uspio stavit da prođe testove tako da nije za usporedbu... vidiš vidiš moram sig updejtat:beer: |
Citiraj:
kod mene je takav slučaj samo između 1,4 i 1,5V. |
Citiraj:
Leadtekov cooler fakat izgleda ucinkovito, al' ne znam dal' je Kak vam se krecu temperature, meni na 380/800@12,6(1,2V) ne prelazi 57C... |
S čime ste vi editirali biose na 1.4,ja sam sa Nbitorom i kad flešam opet bude 1.2:confused:
|
Citiraj:
Idle 55-58. NV5 Silencer. Razmišljao sam o Zalmannu VF700 Cu.:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |