![]() |
Postdiplomski studij
mod molim te da mi preselis temu ak ima vec neka slicna jednostavno nisam nasao
dakle radi se o sljedecem, momentalno trazim doktorski ili specijalisti studij koji je vezan uz kontrolu kvalitete ili zastitu okolisa situacija je sljedeca, radim na aerodromu, tak da ako ne upisem nesto sto cak (ko bi reko) ima i veze sa avijacijom trazim nesto sto bi moglo biti i korisno i vezano za moju firmu na mom faxu graficki (smjer tehnologija) kojeg sam zavrsio prije sto godina postoji kontrola kvalitete a postoji i industrija i okolis malo prije sam pricao sa prometnim-znaci imaju te neke konkretne smjerove koje nude vezane za promet recimo na feru bas i nema nesto sto bi bilo korisno u mojem slucaju vezano uz informatiku naravno ili nase sustave tam i tak to... pa ak neko ima nekakve korisne informacije na kojem fakultetu bih jos mogao pitati slobodno nek komentira najvise mi je ipak oko nekak zapelo za kontrolu kvalitete skupljam informacije i moram se odlucit konkretno za nekaj pa su svi savjeti dobrodosli cisto da nebi bilo zabune nekakvu titulu mag.ing vec imam tak da mogu odmah upisivati doktorski stvar je samo u polganju neakve razlike, kajaznam... makar specijalisticki studiji u vecini slucajeva (tak se bar meni cini) nude konkretnije prakticno znanje od doktorskih koji mi se vise cine onak ko teoretiziranje, bas bu meni neko placal da ja tam pisem nekakve clanke i filozofiram... uglavnom... |
Ako te ne plaši FSB tu imaš katedre i zavode pa vidi:
http://www.fsb.unizg.hr/?zavodi -Zavod za energetska postrojenja, energetiku i ekologiju -Zavod za kvalitetu Ovi sa kvalitete su ti više manje svi ok, a za okoliš prof. Slaven Dobrović za svaku preporuku. |
e super hvala ti, nasao i ekoinzinjering na fkitu.... sutra zovem
|
Specijalistički diplomski stručni studij sanitarnog inženjerstva na Zdravstvenom veleučilištu?
www.zvu.hr |
Citiraj:
|
Imaš na vss.hr specijalistički studij zaštite okoliša što je dosta solidno, više se daje pažnje zakonima i predavači su ajmo reć zanimljiviji, ljudi s iskustvom.
No što se tiče postdipl ja bi pikiro fsb ili fkit. Također na rgnfu na dilp studiju imaš smjer zaštite okoliša tak da bi se moglo i doktorirat u tom području.. al to treba pitat jer stvarno ne znam. |
Citiraj:
postoje diplomski specijalistički studiji (3+2 ili 3+1 ili 4+1 god) i postdiplomski specijalistički (3+2+3 god). |
Pa naveo je samo specijalistički.. pa nek si pogleda, možda mu je ok. Jer znam dosta ljudi koji to upišu nakon 5 god studija.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |