![]() |
koja je sad najbolja igra az igranje online
evo mene zanimaju vasa misljenja,imam svoja,pa me zanimaju i tuđa....
a neka bude na prvome mjestu igrivost&ping......znaci da je hebena igra a pingovi da su mali,tj da je igrivost vrlo dobra sa xx pingom! |
OGame
|
OGAME
i CoD:UO |
Citiraj:
Zaboravio sam:) |
ogame
evo ja sam poceo igrat:)aj mi malo pojasnite,gledo sam forum,skuzio sam da je to nekaj ko i dominance,slicno:)kome se trebam pridruzit?
kolko traje "runda" jer kad izgradim kaj mogu nemam sirovina?kolko treba vremena proc da sirovine se napune? |
Cod ali ne Cod uo, jer je bezveze napucavat se tenkovima i debelim bertama :D!!!!
|
OGAME
:D nadam se da ti je sada sve jasno:D |
Re: ogame
Citiraj:
Što više izgrađuješ rudnike više ćeš dobivati resursa iz njih. Ostavi preko noći pa ujutro gradiš. (mislim nemoraš biti online). http://forum.pcekspert.com/showthrea...0&pagenumber=1 |
ja uz sve ovo moram dati glas za Guild Wars...
OGame je zabava koja ce trajati neko vrijeme...hmm vidjet cemo! |
zed jeli to undead mage na slici :)
igram ogame i cekam quake4 ili nesto novo za onlajn .... :) |
zar nije predivna?:clap:
|
Zed meni taj avatar izgleda kao ona iz Soul Calibura 3 ako znate na koju mislim....:D ona sa mačem koji se transformira u bič i obratno?:D
|
Soul Calibur? LOL :D
to je ona, draga necromancerica...mmmh :D jebiga uzeo sam muzjaka na pocetku :rolleyes: al mi je zato elementalistica ubersexy...vide joj se i gaćoni kad trci uzbrdo! :clap: |
UUU vidim ja da moram nabavit GW ASAP:D !!
|
meni je wolf enemy teritory ok.za igrat COD online treba oriđiđiđiđi cd???,mislim imam cod ali ne oriđiđiiđiđića.
|
Citiraj:
|
:gringo: Pušim i promatram;)
|
Što pušiš? :D
Moj glas za oGame...Mislim najjednostavnije, ne treba instalacija, ne treba ti novaca za kupit/plaćati igru itd. Warcraft 3: TFT je odličan ako voliš RTS-e, Diablo 2, WOW, GW su isto odlične igre...Sve ovisi o tome kakve igre voliš i što očekuješ od igre... |
AAO....hehe stara al još uvjek najbolja:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: : sniper : : sniper : : sniper : : sniper : : sniper : : sniper : : sniper : : sniper :
|
a americas army?besplatna je
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |