![]() |
Preporuka Utrke
Dakle,imam Most wanted(2005) i sviđa mi se igrica,ali počela se konstantno crashati.
Probao sam puno stvari,ali ništa nije radilo. Pa sada tražim nešto što je kao most wanted: -Open world -Uređivanje auta -Bježanje od policije (ako može da je u igrici dan,napola sam slijep kad je igrica po noći) |
Ni jedna nemoze bit ni blizu Most Wantedu iz 2005-e, to je jednostavno najbolja igra ikad napravljena, svih zanrova sto se tice, ja nebi tako lako odustao od nje, fixaj je, meni radi normalno!
Još da mogu nać negdje box za kupit! |
Citiraj:
Najbolja igra tog tipa je Underground II... MW ni blizu tome nije... A baš opet world, s tuniranjem auta nemaš, nažalost :/ Igraj NFS po redu igre, to je jedino slično, ostatak loš... |
Test drive unlimited 1 - točno što tražiš samo nema seljo tuninga kao u NFS-u, puno veći i bolji izbor autiju, a modova kao u priči - TDU CENTRAL.
Preporuka kupi si Logitech Formula Force Ex za 150-200 kn i guštaj. |
I još nešto:
Ima li na ovom svijetu ikakva igrica kao BF2? Da ima između meh i dobre grafe,open world,i slično. Jel tako nešto postoji? |
ARMA
|
Koji dio?
Ima ih pedeset |
Citiraj:
|
ima dva, trojka je alphi
Arma 2, to igraj |
Potpis za Test Drive Unlimited jedinicu :goood:
|
Ok,još je besplatna verzija tu negdje!
Lijepa grafika.. Koliko bi FPSića dobio na 1280x720? Detalji na medium,bez AA/AF. |
I zanima me,jel ima neka igra čisto ko bf2 što se tiče mapa?
Dakle,ne dizajn nego to da možeš ići di god oćeš? To obožavam kod igrica. |
probaj S.T.A.L.K.E.R. serijal
|
Igrao sam ga 50 puta,genijalan gameplay,ali ipak,nakon 50 puta bi i AoE dosadio.
Jel bi sa svojom kantom mogao BFBC2 Pokretat,na 800x600(možda 640x480) sve nisko bez ikojih efekata? |
ma mislim da bi trebo moc pokrenut i na vecoj rezi..
|
Ma nezz,grafa podržaje DX10,256MB je i 128bit.
Al je prednost što je GDDR4. |
Mogao bi BF2 pokretati... Mislim da bez većih poteškoća šta se tiče grafe.. Proc je već upitan.. Dvojezgreni AMD...:nono:
Probaj ARMA 2, i bolji i realniji gameplay od BF.. |
Mogao sam BF2,al je u dvojci Bad company 10x bolja grafa.
Vidjeh na netu da su ljudi sa P4 pokretali. Minimum na jednoj stranici je 64 x2 4200+(2.1ghz) BF2 mi je dosadio,toliko sam ga dugo igrao... Preko 5 godina. Nema moda koji nisam instalirao(osim project reality,koji je vražje zahtjevan) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |