![]() |
Gaming miš duel
Dakle,razmišljam o kupovini novog miša.
I mogu odabrat bilo što do 250kn,pa sam mislio jedan od ova dva: http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101503192 http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101503335 Pitanja: 1.Jel ima koji bolji miš za taj novac? 2.Jesu oba miša kompaktibilna s Win7 Ultimate 32Bit? 3.Kakav je R.A.T. 3-frend ima R.A.T. 7,solidno leži u ruci. Naviknuo sam se na nešto poput Verbatim Rapier V1-počivao u miru. Što znači da mogu skoro bilo kakav miš da nije simetričan uzet. Btw. miš mi stoji u desnoj ruci. |
CM Recon - najhvaljeniji miš po reviewima ove godine.
|
Evo gledam slike na netu,i izgleda mi kao malo manji miš.
Pa zato neznam bih li ga kupio. |
Citiraj:
Može i ovaj CM Recon ili čak Logitech g400 (ali to je već druga cijenovna klasa). |
Citiraj:
|
Re: Gaming miš duel
Bilo je još par takvih sličnih modela...samo je logo i naziv drugačiji, ostatak je pljunuto isti...
|
Citiraj:
|
Osobno bih izgjegavao sharkoonovog firegladera.. nakon nekog vremena pocne poskakivati pointer, pri najmanjem uzdizanju misa sa podloge
|
Ja igram FPS-ove s njim na drvenom stolu bez podloge i nemam nikakvih problema sa svojim Firegliderom.
|
Isto se pridružujem kritikama tog Fireglidera, nekoliko poznanika ih imali, dosta im puca plastika nakon čestog korištenja, na tipkama jel.
|
Onda ja očito imam sriće sa svojim primjerkom, pogotovo kad ga grčevito davim u BFBC2 multiju ili nekom drugom fast paced FPS-u :fiju:
|
Citiraj:
Kako to uspijes ? :stoopid: |
Vrlo veliki DPI mi je namišten pa ga nemam puno potrebe micat po stolu + vjerojatno stvar navike, za razliku od nekih maminih maza koji bi još i palm rest na podlozi od miša :p
Ne impliciram ovim na ikoga da ne bude posli kmečanja. |
Fireglider za 160 kuna je dobra kupnja, a taj od A4 Techa je možda i najbolja verzija. :beer:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da vas malo informiram, A4tech je ORIGINAL. Jedan i jedini (dobro ajde imaju još par modela s tim kalupom:). Ostatak ekipe su Oem proizvodi made by A4tech za naručitelja, u praksi sa lošijim prekidačima, plastikom i kvalitetom (na fireglideru često odlazi kotačić, itd.). |
I ja nisam skužio,koji miš je na kraju najbolji?
Spominjete i Fireglidera i A4tech i sve to,pa ne mogu skontat koji je najbolji. |
To su ti isti miševi pod drugim brendovima. A4Tech je najbolji jer najmanje košta.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |