![]() |
tihi 120mm i 92 mm
trebam tih vent 120 mm za intake kucista i za napajanje chieftec 360w...razmisljao sam o ovima Glacialtech Silent Blade BLACK jer su stvarno jeftini i mogu kupiti dva za cijenu jednog papsta...a sad je meni bitna tisina...mogu li se oni usporediti s papstom uopce ( nadam se da nisam nikog uvrijedio)...i da trebam jos jedan tihi 92 mm za outtake...preporuke please...i da svi ventovi ce biti na 7 v...osim napajanja on ima toplinsku regulaciju...
|
Prema skyu ti glacial su za te novce jedini pravi izbor. Nešto glasniji od papsta. Pitanje je samo di ih ima,jel u ve-mulju ih navodno nema već jako dugo:confused:
|
prema njihovim stranicama ima ih...jos samo da mi je naci 92mm...netko...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prvo se ismijavaš iz Fleksa i tišine a sad ga tražiš savjet:p
Potisak ko delta i tišina neidu zajedno u jednoj rečenici. arctic fan 3 tc 48m3/h 1000-1900okr/min |
Citiraj:
Mislio sam za neku zlatnu sredinu u omjeru protok/tisina |
Citiraj:
u kojoj trgovini si ti to vidio.... |
U linksu imaš
|
Citiraj:
Tebi bi reko važniji potisak nego tišina. Onda enermax. Ali da te upozorim - to nije ni blizu tišini. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa na max okretajima se Ener 8cm dosta čuje.
Bolje rečeno-zuji:D Ja ga koristim za hlađenje meme kad clockam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na minmalnim okratajima nije tak bučan. Kad sam ga stavio na max jadnik je sam sebe otpuhao ravno u zadnji 12cm vent u Antec kućištu:p Sad ga držim na 50%. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogotovo kad se mema diže preko 3.3v. Bolje i malo zujanja nego da nekaj prdne :p |
Citiraj:
Kak ti uopče zgleda hlađenje tvoje konfe? |
Citiraj:
|
Dolazi li Glacialtech sa fan grill-om?
|
Citiraj:
ja imam 2 92mm enera jedan je kupljen u linksu prije cca godinu dana a drugi nedavno u melcompa ovaj noviji poprilicno zuji sto kod starijeg nije slucaj ili su noviji manje kvalitetni ili je to opet ona caka s proizvodima za "siromasnije" trziste |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali dođe 40-ak kunića:D Ja sam svoje Enere kupovao prije koju godinu od Melcompa-ti stari se ne dreve. Ni 8cm ni 12cm. 92mm nisam nikad imao. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48. |