![]() |
Kao što sam već postao na Linksovom forumu - zakon. Dobro obavljen posao:)
|
Super obavljen posao: goood :
P.S. koliko si potrosio para na toliko Led ventilatora |
ja ih imam 5...
5x50= 250... :D |
Citiraj:
3 x 80 cca 80 kn 4 x 92 cca 200 kn |
Mama ti je zakon:D
|
cool n1!
Pitaj mamu kolko naplacuje crtanje? :D |
A da ti nama posudis mamu.
Bas bi mi trebao jedan zmajic da mi krasi komp:D |
Citiraj:
|
a jesmo bezobrazni...
:D |
Daj ljudi, ipak se o mami radi. Zajebancija je zajebancija, ali...
|
Da ja mislio na to kako ce mi se na kompu sjajit jedan crveno zeleni zmaj a vi imate proste milsli joj joj.:D
|
ok, istina...
ipak mama dobro crta.:) svaka joj čast.:beer: |
daj i meni posudi mamu :)
nego, cime si farbao zmaja? ili je to naljepnica? |
Fenomenalno kučište svaka čast
|
Citiraj:
akrilna crvena boja,jako tanki kist,desetak sati rada i to je to :) |
Dobro jel taj Dragon lakiran ili koji vrag? Kak se tak sjaji?
Inace fora ti je sve.. Klasika 7000Cu, Zalman, NF7-S lijepo..NB zalman itd. |
prije je bio srebreni....stavim sliku danas sutra kako je izgledao prije moda.
uzeo sam crni mat za unutrasnjost i crni sjajni za vanjske plohe (autolak) ...to sam i htio postici...jednostavnost i...amo to nazvat...glatku liniju :) da nista ne iskace. |
Imaš zakon mamu!
Pozdravi ju u moje ime i reci joj da dobro crta! |
Citiraj:
Mozes li mi malo bolje pojasniti to bojanje. Nisi nanosio nikakvu temeljnu boju? Kupim obican sjajni auto lak? BTW di toga ima? Imam ja svasta moddano na kucistu ali taj sjaj mi je upao u oko :) |
rastakas kuciste....uzmes brus papira i deri...jedan ostriji jedan glatki....sa ostrim skini sto vise mozes prljavstine pa onda sa glatkim malo sredis sve da nebude ogrebotina dubokih...nakon toga autolakom u par tankih slojeva obojati i to je to...samo moras polako bojati,bez zurbe i paziti da ti se ne cidi.
autolakove imas kupiti u svakom boje i lakovi ducanu... btw,prednju masku svakako dobro izbrusi i skini svu boju sa nje...treba ti ostati maska tamnosiva.u protivnom ce ti se praviti mjehurici. |
Omega, malo si ga usro sa tim da je zmaja crtala mama, al inace svaka cast...inace zmaj je porijeklom iz njemacke koliko sam zadnji put cuo, od jednog tatoo artista, nema veze sa nicijom mamom. al ajd.
nes' ti mene, starog znanca zmajeva i frika na iste. njuf. |
pa nisam rekao da ga je ona izmislila...ja se ispricavam ako je doslo do nesporazuma...
ja sam rekao da ga je ona crtala...i to sam i mislio....sliku smo nasli da,na nekom tatoo web-u. no svejedno to treba skinuti rukom. |
dobro dobro, ne moras se sad ispricavati, sve okej :D
glavno da si napisao da je unikatan, lol...sve ok, ok, chill...mama ti je i dalje zakon :beer: |
no...pa unikatan :)
nadi mi jos jednog chieftec dragona sa ovim zmajem na njemu :D |
unikatan CRTEZ. ajde, dosta.
|
Ja bi samo pitao, nije li 10 ventova jednostavno TOO MUCH?? Ne mogu nista tvrditi jer nisam probao, pa pitam, da li uopce ima razlike ak ugasis onak po 1-2 venta sa svake strane?? Dakle ak ubijes recimo 3do5 ventova dal temperatura primjetno (vise od stupanj-dva) raste?
Inace zmaj mi se ne svida. Iako je dobro nacrtan :) |
neznam....meni nije previse,buduci da su svi na potenciometrima (4 na aerogate-u)...svi se vrte na nekih min-to-medium okretajima...
kao sto rekoh,zalman mi je najglasniji |
pa definitivno je Zalman najglasniji..i ja ga imam i kad ga okrenem na full cuje se ko mlazni pogon :)
al ajde ak nije problem probaj ugasit onak 5 komada pri full opterecenju i napisi rezultate. bas me zanima. |
zalmana drzim na 2000okr...sto je relativno tiho....
btw nije vazno uopce jer sam dobio sonic tower tako da cu opet morat brckat iznutra. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:06. |