![]() |
Liga prvaka
|
Re: Liga prvaka
Citiraj:
Gledo sam izvlacenje nest sitno, pa su izvukli da real i barca idu u istu skupinu, pa im to nije bilo prihvatljivo, pa su ih odvojili, mislim ono to bi bila prava skupina,a ovdje su mogi ostavit Liverpool i Chelsea :rambo: :rambo: |
Pa i Inter, Porto i Rangersi bi se mogli fino poklat:)
Zanimljive su grupe-bit će tu dobrog nogometa. |
Citiraj:
Mozda bi se mogli Rangersi i Porto poklat za drugo mjesto:D |
i bayern i juventus.....yummi..... :beer:
|
Citiraj:
Ono sto mene zanima je tko su, dovraga: Artmedia i Thun:D . @ZED-M Nisam gledao pa neznam sto je tocno bilo:confused: |
Citiraj:
|
Ovi drugi bi mogli bit oni koji su Celtic frknuli:D :D
|
thun....opaki svicarci.... :D
|
Tako dakle.
Ja sam prvo mislio da je ARTMEDIA OVO :D (ipak je google to prvo pokazao) a onda sam naisao na FC ARTMEDIA PETRZALKA:eek: :). Svasta. A ja sam mislio da nesto vise poznajem europski nogomet...kako se covjek prevari. Ovi Thun su dakle Svicarci...Bas me zanima kako ce se nositi s ostalima. |
Ma kreteni su napisali Bratislava,a to je Petrezalka.U biti klub iz mjesta petrezalka,ali oni su napisali Bratislava valjda im je to bilo lakse.Ma ovaj dirigirani zdrijeb je smjesan,to oni sebi namjestaju kako im pase.To bi trebalo sve baciti u jednu kutijicu i vaditi kuglice jednu po jednu po skupinama pa ako dode: Inter,Milan,Juve,Arsenal pustiti tako...ili petrezalka,thun...tako bi manji klubovi imali sanse se malo obogatiti.
|
Od kad smiju u istoj grupi igrat dva kluba iz iste zemlje?
Danas san se kladia sa prijateljom koji je dobar poznavatelj nogometa,i naravno dobia okladu :cool: On nije virova da je to moguće.... Je li to ove godine promjena pravila ili?? :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za 30-40 godina će svit bit ka u feudalno doba :( |
PSV 1-0 Schalke
Milan 3-1 Fenerbahçe Olympiacos 1-3 Rosenborg Lyon 3-0 Real Madrid Betis 1-2 Liverpool Chelsea 1-0 Anderlecht Artmedia 0-1 Internazionale Rangers 3-2 Porto Jel ste vi vidli kak je Real najebo:clap: I malo iznenađenje je Rangers ja mislio da ce bit x |
Vidim da se Artmedia dobro drzala...mogli bi nekom zapaprit...:p
Meni kao navijacu Liverpoola i Milana je ovo bila ugodna vecer (posebno ju je uljepsao poraz Reala-u Spanjolskoj navijam za Deportivo):beer: |
Joj...kak je samo Real gadno dobil po p***i:D
|
Uuuuuuu, nemate pojma kako mi je drago zbog Reala...
Mrzim ih iz dna duše, jebo ja klub koji ne može dobit Lokomotivu doma i koji ima toliko zvijezda a rezultati nikakvi...:fuming: |
Ja sam prognoziral 3:1 za Lyon. Fulal sam za malo. U zadnje vrijeme pogađam ko sretan.
|
Citiraj:
|
Bit će dobra ova liga prvaka već se vidi po startu
Moji favoriti su Milan i Barca Ali kako je Lyon deklasirao Real,baš mi je uljepšalo večer Mogu oni imat najskuplju ekipu,al kad ih jedan Juninho voza ko bebe,oni su na koljenima Svaka čast Lyonu,dobra tekma |
Werder-Barcelona
Nevjerovatna tekma.Bakcelona vodi ,a Werder ih stišće da nemože bit gore Ludi nemaju sreće nemogu zabit gol a nadigravaju ih tek tako Voilm gledat Barcu, al nakon ovog nadam se da će Werder zabit bar jedan gol ,ako ne i više Vidjet ćemo dali još vrijedi ona Ako ne zabiješ gol, onda ga primiš..ili tako neš:rolleyes: |
Ja za danas odigro
Brugge-Juventus 2 Bec-Bayern 2 Werder-Barca x2 Udine-Panathin 1 Villarreal-man utd x2 Uplatio 70k dobitak 673 i sad umirem od straha!!!!:beer: :beer: |
Citiraj:
ja igro iste parove: Brugge-Juventus 2 Bec-Bayern 2 Werder-Barcelona X Udine-Panathin 1 Villareal-Man Utd X Arsenal-Thun 1 uplatio 10 dobitak 570 I fulam jebeni Werder:grrr: |
Nisam iso u kladionicu 2mjeseca i danas odem i eto pogodim to se zove sreca!!!!:beer: :beer:
|
Werder se je tak ispromašivao da mi ih je sve bilo žao:)
|
Za idući tjedan znam samo da ću stavit 15-20 kuna na Olympiacosa protiv Reala (koef. 12.00).
|
Danasnji rezultati
Schalke 2-2 Milan Fenerbahçe 3-0 PSV Rosenborg 0-1 Lyon Real Madrid 2-1 Olympiacos Liverpool 0-0 Chelsea Anderlecht 0-1 Betis Internazionale 1-0 Rangers Porto 2-3 Artmedia Uz to da se Prasicko opet izblamiro:clap: |
Citiraj:
Artmedia dobila Porto:D Tko se kladio na to dobro je prošao. |
Prošlo kolo čekam Arsenal i Benficu i oba u devedesetoj donose 1200kn
Danas čekam Real i on u 90-oj donosi 1300kn to se zove ''sretno govno'' :D :D BTW: Sistem igre 200-400kn ulog po 4,5 parova, ''bez predrasua'':D :beer: :beer: :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |