![]() |
Za sve koji pmaju problema s Asusovim pločama
Asusove ploče se distribuiraju za hrvatsku iz mađarske te zato većina korisnika asusovih proizvod ima problema.Sve tvrtke koje prodaju asusove proizvode nabavljaju iz mađarske jer im je jeftinije i lakše zarađuju npr.Hgspot,Links itd.Sve moje sumnje da roba nije orginalna je istinita bilo kome da sam na forumu odgovorio i to svaka 3 asusova ploča nevalja jer je tko zna gdje napravljena a kupci plaćaju paprenu cijenu za ''lažnu'' robu
|
A ja sam čuo da intel ne proizvodi svoje proceve nego odkupljuje škart od amd-a:rolleyes:
Jel to rekla-kazala ili možeš nečime i potvrdit? |
Razgovarao sam s čovjekom koji radi u hgspota i on mi je pokazao papire na kojima uredno piše,pošto je ista firma za sve distributer,da je roba iz mađarske.Pokušat ću kopirati te podatke pa ih staviti na forum ali ništa ne obećajem
|
Re: Za sve koji pmaju problema s Asusovim pločama
Citiraj:
Asus se kupuje u M-Sanu i njegovim maloprodajama, jer njihov Asus ne dolazi sa sumljivih trzista. Asus koji kupis npr. u Kingu i HG-Spotu nije isti. Iako HG-Spot dio robe uzima u M-Sanu, ocito Asusa sam uvozi iz "drugih izvora". |
Citiraj:
|
Re: Re: Za sve koji pmaju problema s Asusovim pločama
Citiraj:
A i ovo rekla-kazala baš i ne vjerujem. |
Ne vjerujem da si Asus dopušta proizvodnju ploča koje ne podliježu njegovim standardima...
|
ASUS-a je jedno vrijeme bilo moguče kupiti u HG spotu kao bulk pakiranje, ploča sama u vrečici, bez ičega. I to ne govorim o jeftinijim modelima, nego o deluxe (za socket A). I te ploče su bile _KATASTROFA_. Tako da da, sve je moguče.
|
HG Spot kupuje u M Sanu, Links kupuje Asus-a vani jer 100% nijedna od ovih LE-ica nije kupljena u M Sanu...
Uostalom, nije važno di tko kupuje i to nema veze s kvalitetom. To je jednostavno igra između distributera u raznim zemljama da više prodaju na drugim tržištima osim svoga. Smanje cijenu i prodaju veću količinu robe brokerima koji onda dilaju di god stignu.... |
zna se ko je glavni i generalni distributer i zastupnik asusa u hrvatskoj...
M-SAN...i gotovo... dakle, ako kupuješ asusa, kupuješ u kingu ili u onim firmama koje uzimaju od m-sana... ja sam svoju ploču kupio u RAJ-u za 1800kn priije malo više od 2 godine...NE DA NEMA PROBLEMA, NEGO NEMA!!!!! |
Citiraj:
I nije to problem iskljucivo Asusa, niti je problem samo naseg trzista. Neki proizvodjaci to rijesavaju malo drugacije. Uzmimo npr. Philips i njivovu proizvodnju LCD-a: sve sto prodje u potpunosti njihove testove kvalitete, prodaje se kao Philips. Ono sto ne zadovoljava u potpunosti, prodaje se kao LG (koji je u vlasnistvu Philipsa). Sve ono sto ne prolazi niti standarde LG-a, prodaje se ostalima, i tako imamo Neovo, Belinea i ostale LCD-e. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:55. |