![]() |
Nestanak struje!
Evo meni je prije 5min nestalo struje, zvao sam staru koja je tada bila u gradu u nekom dućanu i rekla da nije mogla izaći iz dućana jer su imali vrata koja se otvaraju na seznor....dali je moguće da je pola grada bilo bez struje?:confused:
|
je moguce je, meni se komp ugasio na tren, skoro 10min se nije zelio upaliti. vec sam mislio da je codegen ispustio dushu. :beer:
|
Ja mislio da je moja 6800Ultra otišla u vječna lovišta .... lol kaj ni glavna pošta nije imala struje??:confused:
|
ja neznam sta je to nestanak struje vec 1,5 mj imam ups blackknight pro 800VA za 400 kn sam ga kupio i radi za te pare predobro :D cak sam i zvucnike spojio na njega
da nebi muzika nestala :D |
Hmmm......a koliko to može držati komp?
|
A ja jeo sladoled u Corsou i odjednom smo ostali u mraku:burn:
|
:burn: da... sva sreća da se vratila dosta brzo....btw. koliko taj UPS može držati komp?
|
za 1000VA izdržljivost 17min pri 50 % opterećenja, za 500VA nekih 11-12.
makar sam citao da su ljudi isprobavali ovoga od 500VA, i da moze izdrzati nekih 17ak minuta. |
Citiraj:
|
Kod nas je ovu zimu bilo bez srtuje sigurno 80% karlovca i skoro cijela duga-resa. Koja fora, idemo mi po korzu ono mrkli mrak, još je snijega bilo dosta. Mogao si se posrati nasred korza nebi te nitko vidio :D .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sta samo kod vas u Rijeci je nestalo struje?
Ja sam u zg i ovaj tjedan mi je nestalo barem pet puta struja, i to bas kada sam igrao gta sa. Ono za poludit:fuming: |
:D heh mora da neke vodove, kablove mjenjaju (šta ja znam šta):D možda T-comovci konačno mjenjaju veze da mogu ić na ADSL!:clap: :)
|
ja sam sjebao 1 dvd zbog te šugave struje!
al sam zato imao dume flashat (opet) matičnu.:D |
Na sreću ja više nemam problema s tim. Što se mene tiče struja može nestati na nekoliko sati i meni ne bi smetalo.
|
sta si u nekoj firmi koja ima ups velicine frizidera? :D ;)
|
Read the sig;)
Čovjek ima laptop |
neki dan ja za kompom.... lap i kućni upaljeni, mjuza svira, tv upaljen, i samo odjednom sve paf.... nema struje a lap i dalje radi :D ....
treba neke ups-ove složit.... ili ako je tko od vas vidio ups-ove na serverima sa baterijama koje teže preko 80kg.... to imat i nemaš problema sa nestankom struje, i još sa strane neki agregat za filanje.... |
bas mi je jucer u bauhausu za oko zapeo generator za nekih 600kn :D to i neki slabi ups složit da kad nestane struje ups preuzme dok se automatski ne upali generator... notebook feeling na stolnom kompu :clap:
|
To je ok sam moras imat jake zvucnike ili slušalice. To ti se cuje nadeleko a da ne pricam koliko iritira sve oko tebe.... cek cek pa to nije losa ideja.:D
|
ma generator/agregat šutnut negdje u podrum, garažu, štagalj ili kod susjeda, samo da je što dalje i malo kabla do njega :burn:
|
malo ha, bilo bi bolje wirelles.:clap:
|
Susjed mi imaju (tj. cigani koji su se nagurali u jednu kucu 100 metara od mene)agregat i ponoci nemres spavat sam mi zanima sta ce mu 12 sati navecer struja:fuming:
|
Citiraj:
|
Ma kakav zakon kad policija dojde iskljuce ga i za 5 min opet sve po starom. A da ti ne pricam kakvi su kada se napiju. Stvarno koma. I ti onda zivi u Dubravi.:fuming:
|
sva sreća nisam blizu...
stavi pijesak u agregat pa ćemo vidjet kak će radit...:clap: |
Ma jednom ce i meni dopizdit i onda cu im izaci sa sjekirom i polomit taj stroj za nerviranje:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:20. |