![]() |
Štekanje igrica
Imam sljedeći problem. Igrice mi štekaju, tj. recimo trčim u igrici i svake recimo 2-3 sekunde, zašteka. Doduše prije bi rekao da "zalebdi" Ne znam kako bi to nazvao. Kao da komp u pozadini nešto radi. Provjerio sam procese i nema ništa što bi ga smetalo. Antivirus, firewall, i desktop widget. Moram isto napomenuti da nema veze o kojoj se igrici radi. Bio to COD4 ili igrica iz 2008. koja bi radila na duplo slabijem laptopu.
Pošto se radi o laptopu, provjerio sam sve uštede energije i sl, ništa nije uključeno, a laptop je stalno na punjaču ( baterija izvađena ) Više ne znam šta bi napravio i gdje bi tražio problem. Može savjet? :) |
Nećeš dobit savjet dok ne napišeš kakvu konfiguraciju imaš, koje to igrice iz 2008., koji operativni sustav koristiš, veza na net?
|
asus p100, dual 2,0, 2gb rama, zasebna grafička na 256mb (mislim da je 256), win7
Igrice koje štekaju ( kao što sam rekao sve, ali eto, domini to igra ulogu ) cod -modern warfare, true crimer new york, landwirdschaft, eurotruck simulator, GTA SA, 18 wheel of steal extreme trucker, BMW M3, challenge |
Citiraj:
|
skini neki program za mjerenje tepm proca
vjerujem da ti steka zbog velike temperature procesora isto mi se desavalo na novome lapu nakon nekih 3mj koristenja isto tako pocelo |
Kaj se nebi trebo smrznut i restartat kod visokih temp, a ne stekat
|
..stekaju jer ti je slaba grafa i jos ak volis "detaljcice", eto problema...
|
moj se nije smrzavao nemog je samo tako zstekivao zasteka na sek dve pa onda malo radi pa opet stekne na sek 2 pa 5 radi dobro pa opet steka i tako stalno, kao da se pregrije pa automatski snizi proc i grafulju pa se malo ohladi pa se opet zagrije sad sam promijenio proc i stavio drugu pastu na proc ona original se vec skamenila i sad je sve dobro nema vise zastekivanja
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |