![]() |
Nvidia GeForce v313.95 Beta Driver
Citiraj:
|
Nema BF-a , nema updejta :D
|
|
Blek Ops2 je podebljan za nekih 600% do sada kaj se tiče performansi, dok izgleda da su Betlfild 3 ispolirali :D svašta :D
ajmo, ko ih je metnuo na GTX 660 Ti, jel se vidi :D ? |
ne osjećam razliku..crysis 3 sam probo 2-3 minute nažalost kolko je smeće..ostatak igara ko prije više manje
|
Rade dobro driveri. :)
Razlike u perf nisam uspoređivao... |
Citiraj:
Citiraj:
|
kod mene baš i nema razlike :( koji fps-više , ali je problem u tome što mi jedna kartica radi konstantno na 40 % opterečenja bez obzira na idle ili load.. stavio frišku instalaciju drivera i problem ponovno prisutan :(
|
Citiraj:
|
nisam, al tako mi je bilo sa serijom 310.54 i 310.61..ostali su uredno radili bez ikakvih problema u SLI-u..naravno do ovih zadnjih u kojima mi jedna kartica uvijek radi na 40%..
|
Stavio drivere na 3 mašine, GT630, GTX650 i GTX 660 Ti.
Ono što primjećujem da NVDIDA Control Panel brže reagira na podražaje prilikom upraljanja izlaznog signala (2 monitora i/ili TV). Što se igara i temperature nisam primjetio razliku na GTX 660 Ti, ali GT630 glađe vrti COD:MW3, a Palit GTX650 malo manje turira vent. |
jel stavio netko to sa 4xx serijom i ima li neke razlike?
|
od kad sam ove stavio pojavio mi se nekakav flickering u far cry 3,postavke nisam dirao u samoj igri?!
|
već je vani .96
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, što bi značila ova nova opcija Vertical SYNC smooth? Jel to locka max fps na frejm manje od monitorovog (recimo na 59) ili je to nekaj drugo? |
ne vidim to, vsync stavi adaptive, odlična stvar, baš se vidi kako su fluidnije igre
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |