![]() |
Airlive 1700WL usb i Windows 8
Windows 8 mi ne prepoznaje drajvere od lan wifi adaptera Airlive 1700WL usb. Potrošio sam sate traženja nekog kompatibilnog drajvera al ništa. Tražio sam od tog Realtek chipseta i isto ništa. Pomirio bih se sa sudbom da nisam našao na Bug-ovom forumu izjavu tipa koji kaže da je taj problem riješio instalacijom Realtek beta drajvera. Isto tako na nekom stranom forumu (engleski) tip spominje da mu adapter sa tim chip-om radi sasvim normalno na Win8.
Ima li tko korisnu informaciju? Bio bih vrlo zadovoljan kad bi mogao zadržati ovaj adapter zato što sam jako zadovoljan sa njime. Thx. :) |
Ovo bi trebalo riješit tvoj problem, KLIK. Osobno nisam testirao, ali prema tvrdnjama kolege radi na Windows 8 Enterprise N x64.
|
Citiraj:
Uh buraz, hvala ti! Bolji si od Google. :) |
na vin 8 idu hp drajveri istaliraj i radice tako je kod mene
|
Jesi probao forsati driver za realtek rtl8187 koji se nalazi u win8? Automatski ga neće prepoznati, ali ako ideš na opciju da izabereš driver ručno i pustiš listu drivera, pod mrežnim adapterima nađeš Realtek rtl8187 i njega izabereš. Windws će se prvo buniti, kažeš mu da je ok i to prolazi.
|
Citiraj:
Koji hp driveri? Ne misliš valjda na Hewlett Packard? |
Citiraj:
|
meni radi na lapu s win8
i frendu na kompu,isto win 8 |
Citiraj:
Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45. |