![]() |
Izbor racunara izmedju alienware15x i desktopa
E ovako ovo mi je prvi thread na ovom forumu i treba mi pomoc oko izbora i savijet od nekog iskusnijeg.
imam sansu za finu zamijenu 1 za 1, barem mislim da je fina. Dakle mogu da dobijem ALIENWARE M15X LAPTOP intel core i7 920xm Nvidia GeForce GTX 260m 1gb 4GB 1333 DDR 3 RAM za moj racunar desktop intel i5 nvidia gtx460 2x4gb ram maticna ASUS P8Z68-V LX hvala unaprijed.... i unazad |
Pa jel ti treba laptop ili ne? To je najbitnije pitanje ovdje a odna vidis cjene i usporedis okovirno kolko sta vrijedi.
|
ako moram birati izmedu ove dvije konfe i ako mi laptop nije bitan a ni hitan, isao bi na desktop bez daljnjeg razmisljanja.
|
Desktop, definitivno.
|
Citiraj:
|
Desktop!
|
Desktop ima daleko veću mogućnost nadogradnje, ali mislim da je u cashu Alienware deblji. Koliko god osobno preferirao notebook iznad desktopa, ako ti ne treba prijenosno računalo, drži se desktopa.
|
Desktop. Alinware je daleko preskup
|
a čuj, baš zato što je preskup, može ga dobro utopiti i zvkenut novi desk :D
|
Je, ako ga dobije ispod cijene i to debelo.
|
Citiraj:
Po ovome bi se dalo zaključiti da je debelo ispod cijene. Zar ne? |
E ak je tak onda ga uzmi i preprodaj al po razumnoj cijeni. Nemoj prodavati ko ostali na njuškalu alienware i apple laptope pa za tu lovu uzmi hebački desktop.
|
Citiraj:
|
Ako je dobra cijena, uzmi taj alienware, prodaj, složi si hebački desktop i još ako si dobar trgovac imaš za pivu i burek xD
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:09. |