![]() |
NV5 vs zalman vfcu
evo gledam malo kupi novi cooler za grafu, makar mi ovaj modani STOCK dobro hladi...
uglavnom oću vidijet vaše temp rezultate na 6800 karticama sa zalamnom ili sa nv5... pa da mogu usporedit.. ovaj moj modani stock radi na 58°C max( full load) na OC-u u sigu po ljeti u sobi sa 32°C... jebeno mi je vruće u kući preko ljeta... |
6800 LE @ NV5
Bez volt-modda temp nije mogla prijeći 60 da ju kolješ. sada na 1,4V digne se i do 65-68... |
Evo ovak sa asusovim coolerom GPU 49-51 idle mem 45-50
load gpu 59-60 mem 55 Sad sa silencerom idle gpu 41-43 mem 38-39 load gpu50-51 mem45-47 |
Citiraj:
|
Tvoja radi na 1.4 njegova ne;)
A to da ga moraš počistit(mislim na silencera za sve perverznjake) sam ti reko prije 2tj:D |
Citiraj:
Na praznicima mi dani lete, ne znam nikad ni koji je dan ni koji datum, jedva skužim kolko je sati...Karabaja do jaja :) Za silencera imam feeling da ga čistim svako malo a valda sam ga zadnji put isprašil prije 2 mjeseca :D |
|
mislim da je crvena??? sam pogodio?:confused:
|
LOL
Crvena pogledaj si bilo koji vent i na koju stranu su lopatice prema unutra na tu se stranu vrti. |
Žuta. Bila je več rasprava....
|
Jep Fleks je u pravu:o
Fakat čudno:confused: |
Tak sam si i mislio:smoke:
|
s jedne strane je čudno: ipak kad zamahuje vent pokupi većinu zraka pa bi se u tu stranu trebale vrtit
a s druge: s obzirom na raspored hladnjaka je logično da se tako vrti...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |