![]() |
Kako potrošiti novac na T-mobile Simpa računu?
Totalno sam zaboravio da me sutra prebacuju na tele2, a na simpa računu mi je ostalo nešto novaca i nešo mb neta. Iz principa im ne želim ništa ostaviti, a nemam baš volje ni vremena s nekim pričati. Ima li tko ideju kako to korisnije potrošiti? (Parking i javni prijevoz ne dolaze u obzir danas, jer nisam u ZG)
|
Bome svakakvih tema se nađe u ovoj svaštari...
|
nazovi točno vrijeme, zapisuj na brzinu šta ti teta priča na komp u neki word i onda kad završiš razgovor uzmi skrinšot napisanog, sejvaj ko .bmp i pošalji si na mob.
eto sve potrošeno, razgovarao nisi. :D |
hodaj po gradu,slikaj čudne stvari i šalji MMS na portale,novine itd. Možda postaneš slavan :D
|
Citiraj:
Da mi išta pada na pamet, ne bih pitao. Od googla u ovom slučaju nikakva korist. Neću im ostaviti skoro 100kn i točka; jer su ionako totalni ižikutori. Može li se to uplatiti ili prenijeti nekome drugome na račun ili nešto sl.? Kužim zajebanciju i to:roller:, ali ja bi ipak nešto konkretno ako tko ima ideju. |
Ako imaš nekog sa Simpa brojem, mislim da mu možeš prebaciti nofčeke na br / račun.
|
E pa to se traži. Ali kako?
|
Nazovi 0800 9000 pa pitaj.
|
Odi u grad u prvu zonu i nudi ljudima uslugu da im platiš čuku parkinga za 20% manje novaca...
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Kaže telekom baba sa helpdeska da se može samo ako se dođe u t-mobile centar i ispuni zahtjev, a pošto sam u zadnjoj pripizdini trenutno, i zatrpan snijegom, ništa od toga do sutra u 11 kad me prebacuju. Slušam druge ideje! :) |
zovi neke humanitarne brojeve :D
|
Citiraj:
http://www.sos-dsh.hr/hr/humanitarni_telefon.aspx |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04. |