![]() |
Corsair Value Select CL3 vs. Apacer CL 2.5
molim vas, napišite mi koja je od ove 2 memorije bolja... cijena je ista, memorija ide na athlona 64 (939).
corsair je cl3, a apacer je cl2.5 i ima winbond čipove (ne znam da li je to bitno). unaprijed zahvaljujem!!! ;) |
Neznam koji je Winbond gore al mislim da je taj Apacer onda ipak mozda bolja mema, samim time sto je i CL2.5
|
zar nitko više ne zna??? :confused: :confused:
|
Taj value select općenito nije baš za overclocking a za Apacer ne znam.A64 voli niske latencije tako da je bolje 2.5 SPD od 3.
evo ti link za VS: npr. http://www.houseofhelp.com/forums/sh...ad.php?t=41531 ili prosurfaj po tom House of help forumu i vidjećeš da je VS baš to što stoji u nazivu.Na tvom mjestu ne bih uzeo VS. |
evo probao sam i jednu i drugu memoriju, i na moje čuđenje, corsair daje bolje rezultate od apacera iako je corsair cl3, a apacer 2.5... nije mi jasno...:confused:
|
Ovisi na čemu,s kojim postavkama.Ništa nisi napisao.:rolleyes:
Uzmi ono što ti daje bolje rezultate na tvojoj konfiguraciji.Ja sam samo rekao da corsair VS nije baš za overclock a ti si pitanje stavio pod OVERCLOCKING:confused: |
U čemu daje bolje rezultate? Na a64nisu više tolko bitne latencije. Važnije je da mema ide na 450+. Ako može na c2 ili 2.5 naravno da ne smeta ali takve memorije i koštaju.
|
Citiraj:
sve sam napravio na defaultnim postavkama rama, samo je uključen 1T. radio sam neke testove, među ostalim i everest, memspd, what mem.... nisam zapisivao rezutate, ali u svemu je corsair davao bolje rezultate... konfa je msi neo4 platinum i 3000+ venice |
Pa onda uzmi Corsair.Ili bolje probaj malo sniziti latencije i onda vidi rezultate.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47. |