![]() |
Sony Ericsson Arc S, problem sa puknućem prednjeg kućišta (housing crack)
pozdrav, imam xperiu Arc S, bijele boje (stara je 3 mjeseca)... ima puknuce tamo gore kod proximity senzora . Odlučio sam malo posurfati o tom problemu.. tako da bi naišao na teme na xda forumu, i sonijevom official, da xxx ljudi sa Arc ili Arc S ima problema sa istim puknućem, identičnim kao i ja!
tema je http://forum.xda-developers.com/show...144774&page=68 i ima preko 70 stranica i jakoo puno korisnika kojima je puklo kućište na prednjoj strani, ista ista pukotina! evo slike: http://cdn.pocketnow.com/wp-content/...c-s-crack1.jpg zvao sam sada mmm-agramservis, oni nemaju pojma o tome, zvao sam i sony ericsson call centar, niti oni neznaju... imam garanciju jos preko godinu ipod dana, kazu mi da posaljem mobitel pa ce oni slikat i viditi sta se moze napraviti... jel ima itko od vas neko slično iskustvo, jeste mozda slali na servis i koji su dojmovi? jesu vam popravili mob? zamjenili itd.. pomagajte, hvala! |
Prijatelj je nosio u agram servis svoj tamno plavi Arc (obični) sa istim napuknućem, i nakon kraće svađe s njima, priznato je pod garanciju i zamjenjeno mu je kućište. Samo treba dići frku ;)
|
evo sta mi je SONY MOBILE HR odgovorio na fejsu, to je inače službena SONY face stranica za hrvatsku
Citiraj:
|
Evo danas 15.01 stigao mobitel sa servisa (mmm-agramservis) (poslan je u ponedeljak 07.01)
priznali su jamstvo, zamjenili kompletnu prednju masku, čak i ekran! eto za sve vas koji imate isto puknuće, a mobitel vam je pod garancijom, šaljite ga na servis, zamjenit ce vam masku i display! :) |
Koji je razlog pucanja te maske? Da li je trajno riješenje zamjena maske ili se očekuje repriza?
|
Vjerovatno je uzrok što je na tom mjestu maska pretegnuta pa pukne. Ja svoj imam već skoro god ipo dana i ne zamaram se time. Ne znam jel problem rješen, kolega je prije mjesec dana kupio novi u tele 2 pa ću baš vidjet hoće li i njemu puknuti.
|
Za sada nema ni naznake pucanju, mislim da je stavljena pojačana maska
|
c/p sa xda:
1)what we can do now?I have cracks too,Can I change its housing? 2)Makes no sense, because it'll crack again... 3)It will crack soon again. Mine got a crack 2 months after repair. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |