![]() |
Kratka anketa za faks
Pozdrav!
Zamolio bih vas da ispunite ovu kratku (< 30 sec) anketu, u što većem broju :D https://docs.google.com/spreadsheet/...N3pONl94SGc6MQ Treba mi za faks... Hvala :respekt: |
Educational level: under i post graduate, a di je graduate?
Za što ti treba anketa, u koju svrhu, hoćeš li pokazati rezultate? |
Evo dodao sam, hvala na prijedlogu :D
Ma treba mi za faks bilo kakva anketa, minimum je 300 ispitanika... Objavit ću, nema problema ;) |
Ispunjeno :)
|
Malo je kratko mogao si još pitanja dodat.
|
A znam, ali sadržaj nije toliko bitan koliko broj ispitanika, a ovo mi je i prva anketa pa mora biti nekih nedostataka :D
Hvala još jednom, 133 osobe su za sada riješile, a treba mi 300 :D |
Kratko i slatko.
Done. |
Nije mi jasno kakve veze s time ima preferirano godišnje doba, ali eto...
|
Nikakve, al nisam se mogao sjetiti ničeg drugog :D
Možda sam trebao staviti neki bračni status, ili tako nešto ali jebiga.. Sljedeći put će biti bolja i sadržanija :goood: |
eto ti, btw
koja je svrha ove ankete ? Mislim, osim sto je za faks :D |
Pa nije baš da ima neku drugu svrhu :D
|
Baš me zanima distribucija godišnjih doba ovisno o tome koliko tko godina ima :D:D
Koji faks je u pitanju, filozofija? :D |
onda nema smisla ispunjavati :p
ako ti je bilo bitno samo 300 ljudi skupit, mogel si napravit stranicu s brojacem posjetitelja... |
Meni se čini da ovi faksovi samo zaglupljuje ljude, kakve zadatke im daju ovo je komedija... :facepalm:
|
Zadatak je skupiti podatke (nebitno koje), a zatim od tih podataka napraviti statističke tablice, grafove i sl. u excelu...
Svrha? Jednog dana ću vjerojatno trebati provoditi ankete koje imaju smisla (u vezi potrošača, stanja na tržištu i sl.), a ovo, koliko god besmislena pitanja bila, može samo pomoći u daljnjim anketama. Bolje (naprednije) korištenje excela itd. Bilo bi bolje da sam postavio pitanja koja mi mogu koristiti u budućnosti oko posla, ali jebiga :D Samo sam razmišljao o tome kako ovo što brže i što jednostavnije napraviti, kad već nema nikakvog posebnog kriterija (osim minimalnih 6 pitanja, i 300 ispitanika). @De5tr0yer Američki koledž za menadžment i tehnologiju I još jednom bi se zahvalio svima koji su sudjelovali ili namjeravaju sudjelovati :chears: Još cca 100 ispitanika treba :D |
Ja sam odmah skužio čim je nevezano ovo zadnje pitanje, da se radi o statističkom njusra :D
Radio davno nešto slično :) |
Daj nam stavi rezultate kad bude gotovo, baš me zanima koliko ima nezaposlenih :)
|
Your response has been recorded.
Done :) |
Stavit ću ih :)
|
znaci, vi na faksu pod krinkom statistike učite raditi osnove u excellu? :D
eh svašta...al ajd, idem ispunit :) |
Citiraj:
neće valjda stavljat anketu koju riješavaš 15 minuta ako mu podaci uopće nisu bitni (osim za grafikone i sl.) riješeno btw. |
292 za sada, još malo :)
|
Anketa ispunjena na Gjectu :goood:
|
:D
Hvala svima, prešao sam brojku od 300 ispitanika ali anketa ostaje do navečer otvorena pa tko hoće, još stigne sudjelovati :) Rezultate ću objaviti tokom sljedećeg tjedna najvjerovatnije! |
Jbg malo se odužilo, ali evo rezultata :)
Code:
http://speedy.sh/xXu2F/Group-Project-1-Presentation-show.ppsx *Kod prebivališta sam uzeo u obzir samo onih 5 gradova pošto od ostalih nijedan nema preko 10 odabira, a pošto to treba prezentirati ovako je najlakše :D |
zakasnio sam :hitthewal:
|
Jesam ja lud ili se bas moram registrirati da pogledam file?
|
ja isto gledam, ali ne, trebas kliknuti na naziv filea iza Download:. skroz gore, na napisano......... blesavo napravljeno, znam.
|
Bas isao kopirat link da isprobam ali mi ostao
upaljen jdownloader pa ovaj put nisam imao problema :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:34. |