![]() |
KING ICT
Eto, sve državne ustanove su informatizirali, osim DORH-a i USKOK-a, valjda će u ovoj godini i to doći na red :D
|
Možda se boje USKOK-a? :D
|
Citiraj:
|
e baš su odabrali firmu za informatizaciju ,gomila lopova i prevaranata prodaju škart opremu i masno naplaćuju a sve u dogovoru s čelnicima državnih tijela i ministrima
|
Citiraj:
|
Očigledno im se isplatilo zaposliti bivšeg generala.
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzist...ve-s-drzavom-/ btw, ne vidim razloga za ovu temu uopće |
Citiraj:
http://www.pcekspert.com/news/20121229.html#59606 |
I to je država i financira se iz proračuna, a koliko vidim, većinu stvari su radili za državu. Dakle, imamo kontinuitet. Ionako je sve to pranje para.
Nekidan čitam u novinama da je neka firma davala Gradu Rijeci leasing na kompove pa je neki lik koji se malo kuži u informatiku usporedio te cijene i tržišne. Uglavnom, leasing cijene su bile 4-5x veće nego tržišne (laptopi po 26k kn i sl.). Spika: "Cijene su veće jer se radi o leasingu". Naravno, svake godine se rentaju novi kompovi iako starima ništa ne fali. Isto tako, kaže lik da je serverska snaga 10x veća nego što je potreba,... Jednom rječju - vešeraj. |
Ali sačuvaj bože da nešto na Bugovom forumu napišeš protiv njih, čak i u šali...odma crveni karton...valjda im puno novaca daju kroz oglase, što li.
Evo čak mi je i ovdje nelagodno to napisati, da ne pokupim ban i tu |
Mi smo ionako bogata država - za nas su te stvari "prava sitnica" :hitthewal:
|
A ovo je forum o računalima, stoga molim držite se tematike, bez politike, stanja u državi i slično. Ima dovoljno mjesta na netu za takve komentare, ovdje se bavimo ipak nečim drugim ;)
|
Tor, tematika i je politika. Sve što su napisali je povezano s MSAN/KING ICT. Inženjer sam koji radi za korporaciju kojoj su partner, i bivša mi radi tamo...sve je to istina. Da dođem na CEO, prva stvar koju bi napravio bi bila maknut ih kao partnere.
|
Tema je: KING ICT postao globalni partner tvrtke Objectivity
To što je prvi post bio ironičan i bacao na politiku, ne znači da se može tako i nastaviti. |
Ma ako želimo izbjeći politiku onda izbjegnimo KING/MSAN rasprave u bilo kojem smislu.
Jasno je o čemu se tu radi i te tvrtke imaju NAJMANJE veze sa informatikom. Makni članak i lockaj thread. |
Nije članak, nego vijest koja ostaje, a ova rasprava dalje nema smisla.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |