![]() |
1.9 duplo przi max ADSL
Ja cuo tak od kolege... :clap:
|
duplo prži ?
Valjda brži ? hehe Da bar i cijene padnu ! |
A šta je s paketima
|
Ja planiram uzeti taj prokleti dsl pa me zanima jel ima išta od pojeftinjenja u skoroj budućnosti? Jel ima kakvih provjerenih informacija? Kad bi bar povećali promet, jer brzina nije bitna (koja mudrost!:o )
PS: Jel istina ono šta se priča da je T-Komov dsl naskuplji u Europi? |
Citiraj:
|
Pitam se sta znaci to duplo brzi?????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se 1.9.
P.S. Mislim da će tad i bit jer je tekom obećao do kraja godine da će imat 100000 korisnika maxadsla a sad ih ima nešto manje od 60000 |
hmmmmm moram priznati da mi se vise svidja varianta sa duplo brzi nego duplo vise prometa. Mozda zato sto sam na flatu? :D
|
Citiraj:
|
Iz nesluzbenih izvora doznajem da je T-com odlucio svim postojecim maxADSL korisnicima ponuditi mjesec dana flat-rate interneta brzine 2MB/s DL, 1MB/s UL, po cijeni od 1kn. Ponuda ce najvjerojatnije vrijediti za vrijeme bozicnih blagdana, a kao razlog se navodi ogroman profit Koji je T-com ostvario u 1. i 2. kvartalu tekuce godine. De koji kurac :confused: :confused:
|
Citiraj:
Znaš kak se kaže: Nema đabe ni kod stare babe :p Već su oni smislili kak da drmnu još više :o |
Citiraj:
Bit cemo sretni ako daju duplo prometa... |
To je super!!! Još samo da mi uvedu ADSL podršku:(
|
Ma jebeš brzine, daj prometa više za istu cjenu...
|
Ma jebeš brzine, daj prometa više za istu cjenu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja bi bio sretan sa 384/64 ali treba megabajta... DAJTE NAM MEGABAJTA GLADNI SMO !!! ja imam limit kako nekih 2 gb a sada imam potrošeno 3.14 :D
|
Brzo to ide ha? Kakva bi količina MB bila ok za te veze npr.? (za 384/64, drugu, treću itd.?):confused:
|
Ma samo neka dignu upload sa 64k i sve oke... min neka stave 128k pozeljno 192k :D ...
|
Da...zašto upload uvijek tako zaostaje za downloadem? Jer se manje koristi? Btw. znači za 384/64 vezu bi bilo nekih 5GB right? A za onu jaču nekih 10GB? A šta vi skidate s neta btw kojima nije dovoljno 2GB neke filmove kaj??:p :D
|
Evo ja na 128/64 u ovom mjesecu imam 20 GB prometa. Da većinom skidam filmove, evo zadnje sam skinul za frenda lovac na jelene(the deer hunter).Sve prek torrenta, a nekad i kaaza lite
|
Citiraj:
|
Ja sa 64/64 pravim prosjecno 2.5GB prometa mjesecno :) .
A ako ima 128/64 moguce da ima cable... |
Aha Cable, da biti ce to. Mada vi Cable -as ne trujte nam topic. Ovdje se vode pravi razgovori i onda nam vi sve pomijesate sa nekim 128/64, 64/64 i sl. :D :D
Sala naravno... |
Ja imam ISDN :D
|
Ne znam jel tko vidio, ali u novinama sam primjetio t-scummov oglas "Spremni za okruglu racunicu ? ":confused:
Nadam se da ima veze sa 1.9. ;) :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21. |