![]() |
Utility za mjerenje potrošnje PC-a
Jel ima nekakav solidan utility za mjerenje potrošnje struje svih komponentni PC-a ? Nekakv tipa nekakvog monitora, da stalno nadgleda, a po mogućnosti da zapisuje u log file u intervalima stanje. Tako nešto. :gringo: pucajte ljudi :rambo: :D
|
Jale oprosti što pitam, no za što je to bitno ?
Nisam nikada vidio slično pitanje .. mislim, svi znamo da komp guta, al šta ćeš :P |
zanimljivo....
a za sto ces to koristiti? samo pitam... :) |
pa i nije tako loša ideja,možda mu treba za mjerenje potrošnje nekakvog servera,router pc-a ili slično
|
1 privitaka
A bilo bi zgodno vidjeti i koliko komp troši na defaultu a koliko clockan.
Samo-onda je bolje koristiti nekaj ovakvo: |
Citiraj:
|
ja sam trazio u čipoteki nisu imali
|
Takvih stvari sam vidio kod Conrada u katalogu i po Austriji.
Mislim si kupiti jednu takvu spravicu. Malo bolji modeli imaju veliki ekran, timer, možeš ukucati koliko dođe Kv/h pa ti sam otkuca cifru, dati mu limit preko kojeg se isključi itd... Baš me zanima koliko troši npr A64 3200+ na defaultu i da ništa nije clockano a koliko troši naclockan na 2600MHz+naclockana grafa+naclockana mema.:) |
Citiraj:
|
Imam sličnu napravu za mjerenje potrošnje i za informaciju, laptop s AMD procom 2500 Ath xp troši u mirovanju 78 W.
|
Ma koja korist, osim zeke ..
Troši troši, ... koliko god da trošio i dalje ćamo kupovati mrcine koje cuclaju .. i dr .. Okda može biit korisno, može .. :) I ja sam to vidio u Conrad časopisu ... |
Ma u biti treba mi za jedan proxy, radije bi da je solidan software solution.
|
Citiraj:
|
Pa da se hvatam za glavu kada vidim brojke, ili da me čopi strah da previše trošim ? Jok, ne zanima me, :P
Imam 2 kompa, i cuclaju :P Dok rade ja happy :P |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:30. |