![]() |
(riješeno) win7 problem - crni ekran poslije bootanja
Radi se o win7 instalaciji na disku od tri particije (Compaq laptop). Podizanje windowsa staje na mjestu gdje bi se trebo pojavit welcome/login screen.
Nakon poprilicnih pokusaja repair installa, restore, safe moda u svim oblicima situacija je ista. Standardan postupak koji sam imao u glavi je izvuc disk i napravit backup podatak, no sve 3 particije na drugom kompu su "access denied". Od svega i svaceg sto sam isprobao, probao sam mijenjat restrictione na full nije uspjelo, probao izvlacit podatke sa par programa izvuklo je svega i svaceg, ali opet bezuspjesno. Prije toga sam sa testdisk-om probao i izvukao je podatke ali ne sve, nesto od foldera/fajlova fali. Sta moze bit uzrok tome osim hardverska greška diska? ovo jos nisam dozivio nakon ne znam koliko spasavanja instalacija i ostalih "operacija" sa svim OS-ovima :D |
ACHI -natural IDE problem ?
|
isprobano, promjena uzrokuje BSOD
|
baci disk u smece
|
nakon dvoznamenkastog broja sati recovery i ostalog, nesto podataka je izvuceno. disk je formatiran i sad radi ok. da se mene pita ne bi samo disk bacio u smece nego cijelu seriju HP laptopa (6735,6820s,4510s,cq62). jednostavno ne valjaju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:01. |