![]() |
Škole
U koje ste srednje škole išli, idete ili namjeravate ići. Ja već počinjem razmišljati pa mi još recite koju mi preporučate školu ili gimnaziju. Namjeravam dalje ići na FER pa koja je jako dobra a opet ne predobra zbog bodova. Mislim da ću imati negdje oko 57.
|
Gimnazija, matematički smjer.
Najbolji izbor za Fer po mom mišljenju... |
Ali koja za mioc koji traži 56 bodova imam. Ali sam baš gledao ovogodišnje rezultate upisa i najzadnji na listi je imao 60. Tražim neku dobru sa matematičkim smjerom.
|
I još me nešto zanima u koje ste vi škole išli kad toliko puno znate o kompovima.
|
Evo ja u osnovnu, sad sam 1. razred.
Sve šta znam o kompu sam naučio sam, od prijatelja, na internetu, na forumima. |
Citiraj:
Onda bu covjek piso krv na struci tak da ti je za fer bolji Ruđer a tam se sa 55 bodova bude upiso bez frke Matematika ti je za mrvicu slabija nego u miocu tak da se i oko tog nemora brinut |
ja sam išao u 3. gim, opći smjer.
ah kompovi, biggg love...:D za ili ruđer il neka matematička al nikako mioc, al želiš normalan izać:D frend mi je išo,al to nije šk. kao što je nekad bila..:rolleyes: e da te pitam zašto fer? |
A i ruđer mi je blizu. Ja živim na ferenščici.
|
Zato što me to jako zanima. Kompjutori, telekomunikacije, elektronika. Ali jedino se bojim da ću sa ruđerom moći teže upisat FER
|
Citiraj:
|
Zato jer se lakše upisuju đaci iz gimnazija. A kaj mislite o tesli
|
Citiraj:
A kaj mislis da bus se s teslom lakse upiso? tu ti bas bude teze |
Ma ne netko mi je rekao da ću se teže upisat no dobro. Ma samo me zanima kaj mislite o tesli jer sam isto čuo da je ona puno bolja od ruđera.
|
Citiraj:
losija je jer ces manje naucit:smoke: |
Elektroindustrijska i obrtnička škola rijeka(EIOŠ) - Za elektromehaničara
|
dajte recite za neku suuuper školu i sve mi ljepo objasnite o njoj
|
Hotelijersko-turistička, brat bratu ugodna klima, zenscadi dokle pogled seze :p
Frend je isao recimo u V gimnaziju, sad je 3 godina FER-a i lagano skripppi u elektronici i inim predmetima. |
Ja sam upisao gimnaziju, a namjeravam bilo koji informaticki fakultet-bitno da se upišem:D
Ukratno o info u gim: 1.god-radiš u wordu, povijest racunala, dijelovi racunala 2.god-ništa 3.god-ništa 4.Učiš algoritme i programiraš u qbasicu te ak stigneš prelaziš na vb. NIKAKO NEMOJ UPISATI GIMNAZIJU!! |
kaj sam ja jedini informaticar?:D
evo ja sam koneravac u najboljem smijeru(tehnicar za racunalstvo) i moram proznad ta koju god gim gledam je pisljivo:) dalje od tih skola jer su sam za strebere i tesko nadarene:) |
Citiraj:
Najbolja škola što se tiče informatike ti je sam svoj majstor. Pogledajte samo prdonje koji predaju po faksevima i školama ti su prvi put komp vidjeli kad je ministarstvo odlučilo uvest informatiku ko predmet Ima iznimaka ali su jako rijetke |
Citiraj:
|
Citiraj:
U končaru samo to i znaju govorit...:D Neam pojma zekej svi končarovci pljuju po gimnazijama...Valjda su skompleksirani. Meni je cijela škola bila zašarana tipa končar is the best, lucijanka* sucks *Gimnazija Lucijana Vranjanina. Ja idem u tu školu, matematički smjer. Sve najbolje o samoj školi i profesorima.:beer: |
Citiraj:
|
ja sam ti matematička gimnazija ... poklje namjeravam na FOI ili FER ... vjerovatno na FOI ... a san mi je PMF - fizika narafno tam nebum nikad upal ali sanjati nije zabranjeno :D
.. inace kaj se tice informatike .... sve osim programiranja ( kaj sam se h skoli nafcil ) sam se nafcil doma sam uz internet i ovaj forum .... a evo jedan primjer - moj frend tehničar za racunalstvo sad 4 godina i nezna nic ama bas nic o kompovima ... svako malo k meni nosi da mu popravim nekaj .... eto sad je trenutno tu kod mene nejgov komp jer si je uspel unistiti hard :D i to tak kaj je izgleda prekopiral prek 30 cd-a mp3 na njega pa ga je do vrha napunil i onda jos neke isel delati .... uglavnom ... tu iz krapine s matematicke ljudi uglavnom odlaziju na FER i FOI i bez problema upadaju :) |
Pozdrav kolegi Mc_Fishu :D :p
Inače, ja sad krećem u prvi razred, i upiso sam u Ruđera, Tehničar za Računalstvo....nakon toga planiram na FER .... |
Citiraj:
@Ribetino ko ti predaje mat. i osnove |
Citiraj:
|
Ja sam Tesla,dost dobra škola i lagana,barem meni, a puno naučiš!
Ja nikad nebi upisao gimnaziju,čim dalje od nje, kako što je mc_fish rekao to je za teške ružne štreberčine i teško nadarene koji su nekakve pičkice, barem ih ja tak doživljavam pogotovo u miocu, neznam kak je u drugim gimnazijama! |
Ja sam išo u gornjogradsku gimnaziju (ima samo opći smjer), nije loša škola, al ja nisam niš radil pa sam se namučil da upadnem na FER (pripreme instrukcije i slična sranja). Kolko sam primjetil za fer su najbolje mat. gimnazije, al nije ni ruđer loš (ako voliš sjediti sa trideset likova u razredu :D ).
|
Citiraj:
idem vu gimnaziju ( matematicku ) ... .. ružan :rolleyes: ženske se nebi složile s tim .... štreberčina :rolleyes: .... za vreme škole sam više vani nego u školi i to na igralištu košarkaškom .... nadaren :rolleyes: hmm .. pa sad .... nisam jos nic pronasel za kaj sam bas nadaren ili ti vudren vu glavu za to :beer: tak da back off ;) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:37. |