![]() |
problemi sa disk image alatima
pozdrav,
imam problem sa alkoholom 120%,52%, sa deamond tools, i slicnim programima, trazio sam po raznim forumima i nista ne resava moj problem, prije sam koristio DT alat i funkcioniso je odlicno, pa sam ga deinstaliro ne znam ni ja radi cega, sad bilo koji alat da instaliram ne funkcionise, ne dodaje virtualni uredjaj i kad zatrazi restartovanje nemoguce je pokrenut racunar ponovo. sa deamond tuls prijavljuje gresku 1500 kao fale neki drajveri, alkohol poslije restartovanja racunara ne pokrece windovs |
provjeri viruse i malware i tak ta sranja, ocisti si komp malo. i skini si power iso. sa tim rokaj mount
|
nece i nece nema koji program nisam probao, cistio racunar sekniro, l nece da mi instalira drajvere za virtualni uredjaj i pojma nemam kako da resim ovov, a ne rusi mi se sistem
|
Citiraj:
ajde ti lijepo reinstaliraj OS, a prije toga provjeri ispravnost diska sa recimo hd tune ako je disk ispravan reinstaliraj OS, ako nije pravac u ducan po novi i onda reinstaliraj |
disk ispravan, ociscen racunar od malwara , registar ociscen. antivirus nod koristim, zar nema niko drugu ideju sem reinstalacije OS
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:13. |