![]() |
AutoGK i veličina filea
Stavim u GK ga mi napravi Xvid veličine 1000 MB, a on mi napravi file od 600 MB.
Stavim da mi napravi veličine 990 MB, on napravi 500 MB. Je li neko ima takve probleme, i kako ću to popravit |
daj nije valjda da niko ne zna.
|
Vjerovatno ima puno tamnih scena.
|
Re: AutoGK i veličina filea
Citiraj:
Prvo sto mi pada na pamet je da si rezervira prostor za zvuk (odredija mu birate) a da zvuka nema, mada je ~400 mb malo puno za zvuk |
ima zvuka. sve je dobro, samo šta veličina nije 1 GB nego 600 MB.
To je bilo sa Xvid codecom. Večeras ću stavit da se radi sa DivXom, pa ću vam sutra reć šta je bilo |
Pa tko još radi divixe. Stavi u Mepeg2 format i napravi DVD kak bog zapovjeda. Cjena DVD-a je oko 2.80 kn, a CD-a oko 1.20 kn.
Mislim da je to već svakome pristupačno. |
Na 1 DVD stane 4 DivX-a.
|
Citiraj:
|
može ih stat i 4700, ako je svaki velik 1 MB.
Problem je šta ja ne želim 4700 nego 4, velika oko 1100 MB |
A zvuk stavljaš u mp3 ili? Original ac3 stream zna biti od 200-400MB pa je možda u tome problem. Negdje zezneš u postavkama od zvuka.
|
A zvuk stavljaš u mp3 ili? Original ac3 stream zna biti od 200-400MB pa je možda u tome problem. Negdje zezneš u postavkama od zvuka.
|
Citiraj:
nije bitan broj divx-a koje ces stavit vec je bitna duzina filma i bitrate iskljucivo o tome ovisi koliko ces cega stavit |
Citiraj:
Zvuk mi je mp3... |
to se i meni znalo događati,ali ne u Auto GK nego u GK-u.
Problem je u tome što bi što bi program trebao automatski postaviti bitrate nakon što odrediš konačnu veličinu videa,međutim program ne obavi svoje pa ti u codecu ostane defaultni bitrate pa samim tim ne dobiješ željenu konačnu veličinu videa. Moj savjet je da sam upišeš bitrate koji ti GK izračuna tako da odeš na options pa postavke codeca. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08. |