![]() |
Razlike izmedu nekoliko Gainward 6600GT kartica ...?
Kupujem novu grafičku, i zbunjuje me hrpa skoro istih 6600GT kartica
koje nalazim u ponudi. Koja je razlika u performansama izmedu ovdje navedenih kartica ? Sve su GF 6600GT, ali neke imaju i oznaku XP a neke GS itd... Gainward Ultra/1960 TV/DVI GS, GF 6600GT PCX,TV-out, DVI Gainward Ultra/1960 XP GS, GF 6600GT PCX, VIVO, Dual DVI Gainward Ultra/1960 XP, GF 6600GT PCX, VIVO, Dual DVI Gainward Ultra/1960 TV/DVI,GF 6600GT PCX, TV-Out, DVI Svi nazivi su copy-paste iz cjenika jednog web shopa. Hvala na pomoci! |
Ove sa oznakom XP imaju VIVO i guess...
A ova sa oznakom GS je Golden Sample - Gainward bira najkvalitetnije čipove koji se daju bolje clockat... :beer: |
Ako netreba VIVO kupi prvu....beštija i po' :D
|
Citiraj:
|
ma uzmi tu zadnju...vjerovatno joj budeš mogao dići taktove poprilično blizu GS modelu, a razlika u perfomansama IMHO nije vrijedna razlike u cijeni..a i na stocku je kartica full jaka
;) |
koliko je točno razlika u cijeni između prve i zadnje?
|
Citiraj:
|
I da li se moze opcenito reci koje 6600GT kartice su tise u radu i koje se manje griju, Gainward ili Leadtek ? Ajde da cujemo osobna iskustva forumasa. Hvala !
|
ak misliš Gainward onda zadnju jer se ne isplati davat 200 kn ak ne misliš previše koristit.
inače ja bi ti preporučio leadtek. |
Citiraj:
|
ovo mi je već druga leadtekova kartica (iz siga, prije sam imao 6600 agp), i imam samo pohvale... slijedeća kartica biti će opet leadtek najvjerojatnije...
potpuno tiha i odlično radi... za gainwarda sam čuo da su dosta glasne.... |
cali ti je napisao najveći razlog, tišina.
a ak se ne varam gainward je skuplji od leadteka. imao sam gaiward prije al leadtek sam samo ćuo i vidio kak radi. mislim da se uz gainward dobije veći bundle. |
Uglavnom ako ti nesmeta buka uzmi si gainwarda.
Ja bi ga uzeo:beer: |
Citiraj:
|
Malo bed, poslovni komp, za slike obrađivat.....i misliš dat soma kuna za grafu :confused:
Uzmi FX5200 i deri :D |
Citiraj:
|
Možda nekakva 6800 LE-ica? Pa ju otključaš?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:14. |