![]() |
HDD prikazuje kao vanjski
Pozdrav!!
Imam 4 diska u računalu (ssd + 3 hdd). Jedan od hdd-ova mi se prikazuje kao vanjski (ima mogučnost safely remove kao usb). Zašto je to tako i kako mogu namjestit da mi bude kao interni što i je ?? Unaprijed hvala!! |
Citiraj:
|
Kako to da ovi drugi rade normalno (a i oni su sata i spojeni su na sata3 8svi su sata3)) ?
|
Citiraj:
Trebalo bi vidjeti što je stvarni razlog (ne radi im AHCI, definirani kao non-removable i slično). Svi su na istom kontroleru? Ima neko RAID polje? |
Znači, ne razumijem!!
U biti, nešto mi ne štima sa sustavom ili ?? Znači, radi se o diskovima (500gb, 1tb i 1tb te ssd od 128gb). Svi osim ovog od 2tb su kao interni, dok je ovaj od 2tb prikazan kao kad spojim usb (ima opciju safely remove). U biosu je podešeno na achi i nikakvo raid polje nije podešeno. |
a da ne kopkam po netu, ima W7 nekakvu opciju da makne ove fiksne storage iz popisa za remove? lagano me zivcira jer ja imam tri za remove, jos k tome mi je jedan hdd u dvije particije i zauzima vise mjesta........
uglavnom, kada spojim stick ili vanjski hdd, uvijek kod removea ono, citaj i gledaj koji tocno za kliknuti. ima kakav nacin da se to eliminira? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:18. |