![]() |
sto fali gericomu
namjeravam kupiti laptop i shodno tome dosta citam i pokusavam saznati sto kupiti. neraspolazem s nekom velikom cifrom najradije bi potrosio 6k ali ici cu i do 10k. laptop naravno mora imati sve :D
pa gledam malo gericoma. mislim za nekih 8000kn dobijes procesor od 3GHZ dobijes 9700 sa 128 mb rama i dvd przilicu. a za 10000 kn cak dobijes i 17 inca ekran doduse tezina je 4.5kg ali ja sam velik momak pa me boli k a i onako zelim zamijeniti stolno racunalo koje tezi kojih 30kg. ima 2 godine garancije i sto god se pokvari oni srede pa u cemu je problem? nije centrino ? pa sto ljudi su i prije mobile i centrino tehnologije radili po 12h u komadu na laptopu ukljucenim u struju i nije prekipio. a i da prekipi imam garanciju. sta fali gericomu? |
Izgleda da ti gericomi imaju neke probleme sa maticnom plocom. Doslo je do mene vec par masterpiece za izgorenom plocom i par oni h starih 1100MHZ /ne mogu se sjetit koji?. Svi su imali ECS ploce.
|
Ja imam Hummera i radi ko vurica, nema nikakvih problema
a jos davno sam imo nekog 400mhz i taj re odlicno radio sad ja neznam od kud ti da gericom nevalja |
Citiraj:
Ja sam samo opisao svoja iskustva. EDIT: Sad sam se sjetio BLOCKBUSTERA sa Bartonom 2500 ili 2600 (zaboravio sam) 9600 grafa bla bla bla....isla u Raj na servis zbog nekompatibilnosti 2x256 Samsung ram memorije. Doduse,ispostavilo se da su memorije potpuno kompatibilne na IBM-u i mijenjana je ploca na tom Gericom-u jer update bios-a nije nista rijesio. Imam ispod stola Gericom koji je na pocetku steka sa 2x 256 rama a sa 1x256 je radio odlicno. Ispod stola je jer je crkla MATICNA. |
Citiraj:
Ja sam se koristio sa njih 5 (od toga su moja dva) i nijedan nije radio sranja tak da neznam kaj bi reko nakon tvojih izjava |
Mislim da se nije potrebno obazirati toliko na to nekome je pregorio taj ili onaj laptop. Bez obzira koji i koliko dobar laptop bio može se dogoditi da mu se nešto pokvari.
Bilo kako bilo, ljudi su i na puno lošijim laptopima radili čuda što se tiče duljine rada na njima. Ja mislim da ću uzet fujitsu siemens za 8.5 tisuca |
Uzmi si ovaj bio je na testu u novom pcplayu jako je odličan
Notebook ACER Aspire 5021WLMi / Turion ML28 1.6, DVDRW, 512MB, 80GB, 15,4", XPH Naručeno, artikl u dolasku 9.489,75 8.884,02 |
predlažem ti bilo koji IBM do 10000 kn.
|
Citiraj:
|
čak je i dell dobar. moj šef ga je uzea (neki inspiron 9xxx), odličan je.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |