![]() |
Dućani u Pragu???
Sljedeći tjedan sam u Pragu.
Zna li netko kakav dućan opreme tamo? A može i neka Češka stranica tipa naša nabava pa ću dalje sam tražiti.... Hvala |
|
Citiraj:
Igraci direktne kupovine : 1) Datart 2) Euronics 3) previse mjesovito, no imaju i IT/elektroniku Okay Knezove igracke se najbolje ovdje nalaze : Kinetik Imaj na umu da u Pragu ima isto dosta varijanti Protis tipova ducana, koji za neku IT robu i elektroniku imaju bolju cijenu, samo - jasna ti je procedura cekanja. faca medju njima je Alza Dok sam davno zivio tamo, bio je dosta simpa ducan "nesto+nesto" computer, znam da mi je receno da se danas zove : CZC Neku varijantu MM-a bi danas morali imati, koliko me sjecanje sluzi, jer znam da su je najavljivali. Ako letis, onda imas popis. Ali ako ides autom, onda se u povratku zacementiraj u Austriju. Bec... pa do Agrama gdje zelis i znas kupovati. U Prag se dolazi kupovati ono u cemu je Prag nedodirljiv kvalitetom i cijenama, a IT/oprema nije na popisu. |
Hvala visage. Idem sluzbeno tako da nece biti vremena za bec. Malo cu prozujat po ponudi na webu da vidim cijene. Mozda naleti neka egzotika koja se kod nas ne moze naci.
|
|
Kontaktiraj Mortala jer on stalno zuji po Slovačkoj/Češkoj obzirom da mu je žena odozgora.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |